K9joy®
foredrag og kurser
i Danmark juli-august, 2006

Mogens Eliasen vil holde foredrag og give kurser i Danmark fra d. 14 juli til d. 22. august, 2006.

Planerne omfatter både Sjælland, Fyn, og Jylland, og de fleste arrangementer vil blive tilbudt flere steder.

Mogens' træningskoncepter bygger på en grundlæggende forståelse af hundens instinkter og behov. De er focuseret på at lade hunden udvikle sine naturlige evner og sine medfødte adfærdsformer på en måde der både er nyttig for ejeren, men sandelig også meningsfyldt for hunden selv. De "gammeldags" metoder der går ud at forhindre hunden i at gøre hvad den har lyst til er naturligvis uacceptable. Men det er ligeså uacceptabelt at følge de "moderne" principper med at lade hunde bestemme alting selv!

Mogens' principper er faktisk udviklet oprindeligt i Danmark tilbage fra halvfjerdserne, men det er gennem hans intensive arbejde med sin hundeskole i Canada i halvfemserne at disse principper fik den solide gennemprøvning i praksis der gør at det bestemt ikke "bare" er teori. Det virker, detteher, folks! Det er gennemprøvet og grundigt tested.

"Hvad får hunden ud af det?" er kærnespørgmålet i al Mogens' træning. "Hunde er ikke beregnet på at skulle være robotter - de er intelligente dyr, der har brug for at bruge deres evner i overensstemmlse med deres natur. Det er min personlige erfaring, efter at have arbejdet med flere tusinde hundeejere, at 90-95% af alle adfærdsproblemer har deres rødder i at hunden mangler noget at tage sig til som giver mening for den", siger Mogens.

"Det er de færreste hundeejere der for alvor fatter, at deres hunde har brug for mere end mad og drikke og husly og et klap på ryggen i ny og næ. De har brug for at blive værdsat som medlemmer i en flok, der har en kompetent leder; og de har brug for at arbejde med deres instinkter. Instinkter er som en flod. Hvis du prøver på at bremse den ved at dæmme den op, vil den før eller senere enter bryde igennem dæmninger eller oversvømme den. Hvis du istedet omdirigerer strømmen gennem en kanal, hvor du måske ovenikøbet kunne drage nytte af den, vil floden istedet blive en værdigfuld partner og allieret, og ikke den forbandelse eller trussel den ellers ville være."

Gennem sine studier i Europa hos berømte læremestre, så som Konrad Lorenz og Eberhard Trumler, og hans egen omfattende forsøgsvirksomhed med træning og træningsmetoder, dels gennem hans mange års virke som instruktør i D.c.H. (Danmarks civile Hundeførerforening), hans mange år some instruktør også for Civilforsvarets Redningshundetjeneste og den Canadiske parallel Canada Rescue Dog Association, og sandelig også de mange år han udviklede og kørte sin egen hundeførerskole i Vancouver, BC, Canada, med 14 trænere ansat som han selv havde uddannet, har Mogens udviklet nogle meget simple og meget praktiske modeller for træningen. Et af de berømte koncepter er hans "Behovstøndemodel", som giver en meget anskuelig måde at forstå sammenhængen mellem adfærd, behov, og instinkt, også som dynamisk funktion af tiden. Specielt når denne model anvendes på hundens sociale instinkter, giver den nogle simple og meget brugbare værktøjer til at forstå hundens adfærd - og til at kontrollere denne adfærd under udnyttelse af hundens naturlige motivation.

Anvendt rigtigt, giver disse koncepter os nøglen til at bygge et dybt venskabsforhold mellem ejer og hund; på hundens præmisser hvad angår kommunikation - men under ejerens kontrol og ansvar.

Mogens Eliasen er meget rig hvad angår livserfaringer og forskelligartede oplevelser. Det er meget få mennesker der har prøvet så meget som han har - og draget så megen nytte af de høstede erfaringer. Udover hunde og hundetræning fik han også tid til at få en magisterkonferens i Analytisk Kemi fra ÅrhusUniversitet, plus en omfattende uddanelse som efterretningofficer i Hæren. Derudover har har bestridt flere lederjobs i industrien, og har started eller været med-grundlægger af en hel række virksomheder, både i Danmark, Canada, og USA. Han har skrevet omkring 20 bøger, over halvdelen af dem om hunde (de er alle publiceret gennem K9joy®), og han holder foredrag og kurser i Canada, USA, Holland, Belgien, Tyskland, og nu også Danmark igen.

Du kan få mere at vide om Mogens og hans baggrund på http://mogenseliasen.com.

Mogens Eliasen udgiver et on-line nyhedsbrev "The Peeing Post". Du er velkommen til at tegne et frit abbonnement her.K9joy® har praktiseret siden 1992 at give en fuld garanti for alle produkter og foredrag/kurser: Hvis du, efter at have gennemført kurset, og efter at have præsteret den fordrede indsats og det foreskrevne hjemmearbejde, ikke synes at kurset var værd at bruge den forlangte tid og de krævede penge på, så får du dine penge tilbage!Danmarksturen i sommeren 2006 vil omfatte de følgende aktiviterer, som er åbne for alle hundeejere:

Foder og fodring af hunde
Hvad enhver hundeejer bør vide om sin hund og dens ernæringsbehov

16. juli
18. juli
22. juli
23. juli
27. juli
Høng (Sjælland)
Assens,
Haderslev
Århus
Aalborg
Nærmere detaljer her

Specialseminar om fodring - for professionelle rådgivere

22. aug. Glostrup (Sjælland) Nærmere detaljer her

Hundens instinkter og sociale adfærd
Forstå din hunds adfærd - grundlaget for floklederskab - "kørekort til hund"

14. juli
17. juli
20. juli
25. juli
26. juli
Høng (Sjælland)
Assens,
Haderslev
Århus
Aalborg
Nærmere detaljer her

Mentalstimulering
Hvad der skal til for at holden hunden i mental balance, så den trives - og er nem at omgås

15. juli
19. juli
21. juli
24. juli
28. juli
Høng (Sjælland)
Assens,
Haderslev
Århus
Aalborg
Nærmere detaljer her

Sommerkurser 2006
Heluges kurser for hund og fører.
En enestående lejlighed til for alvor at lære sin hund at kende - og til at lære en masse nye ting m.h.t. træning af praktisk anvendelige øvelser såvel som ting, der bare er for sjov.

29. juli -
3. aug.

5. aug. -
12. aug.

15. aug. -
20. aug.
Skalborg (ved Aalborg)

Årup (ved Århus)


Assens

Nærmere detaljer her

Yderligere information om disse arrangementer, inklusive tider og steder, kan fås fra

36 98 02 98
(kun om aftenen)

Hvis du vil vide mere om K9joy, så er du velkommen til at besøge vores website på http://k9joy.com. Vi er i gang med at få all denne information oversat til dansk - det foreløbige resultat kan du se på http://k9joy.com/Dansk.

K9joy® publikationer på dansk:

Mogens Eliasen:
"HjerneGymnastik for kvikke hunde" (479 siders e-bog - original på engelsk i 2003 - dansk udgave publiceret oktober 2006)
Hvordan du får en glad og nem hund, ved at stimulere dens hjerne til at arbejde med sjove jobs bare 15 minutter hver dag. Hunde har brug for at arbejde med deres instinkter for at være i mental balance. Enhver kan gøre det - med denne bog som vejledning. Der er over 40 spændende øvelser at vælge mellem!

Mogens Eliasen:
"Rå Hundemad - håndbog for hundeejere om naturlig fodring"
(400+ siders e-bog - engelsk original i 2003, - dansk udgave publiceret februar 2008)
Denne bog indeholder alt, hvad du har brug for - og mere til - så du kan beslutte selv, hvordan du vil sammensætte din hunds kostplan på en sund og forsvarlig måde, med behørig respekt for dens natur som rovdyr. Bogen er fuld af eksempler på, hvordan du kan bruge principperne, og den lægger stor vægt på, at du forstår, hvad det altsammen drejer sig om. (Der er 2 store kapitler om, hvordan du samarbejder med din dyrlæge - også selv om du har een, der ikke er enig med dig i, hvordan din hund skal fodres; det får du brug for, for din dyrlæge blive sandsynligvis ikke særlig begejstret for, at du får denne viden - det koster gennemsnitsdyrlægen meget dyrt i tabte indtægter, hvis alle gjorde dette...)

Mogens Eliasen:
"Ulvens Naturkost - en fodervejledning for din hund?"
(140 siders e-bog - original på engelsk i 2004 - dansk udgave forventes i 2008)
Hvad vi ved og ikke ved om ulvens kostplan i naturen, og hvad vi ved og ikke ved om hundens domesticering, specielt med henblik på, hvad vi kan konkluderer fra dette om, hvad vi skal fordre vores hunde med... Denne bog giver svaret på det store "Hvorfor?", som enhver ansvarlig hundeejer er nødt til at kende svaret på, før han/hun bruger så meget som en krone på kommercielt hundefoder... Denne bog er en bombe under dem der forsøger at udnytte dine følelser for din hund kommercielt!Hvis du læser engelsk, er du velkommen til at også tjekke vores originalpublikationer:

Titles available from K9joy®:

Anders Hallgren:
"The ABC's of Dog Language" (140 page book - 1996)
Understand what your dog is telling you - and communicate with it on its own terms. A must have for all dog lovers. Easy to read. Easy to use as reference.

Mogens Eliasen:
"The Dog's Social Behavior" (2.5 hr. video - 1998, updated on DVD 2006, with support materials on a CD)
How the dog's behavior is linked to its instincts and needs. What you can change and what is "for life". How you use this information to dramatically improve your relationship with your dog.

Mogens Eliasen:
"BrainWork for Smart Dogs" (380 page e-book - 2003)
How you get a happy and well-behaved dog, stimulating its brain with 15 minutes of fun per day. Dogs need to work and use their instinct in order to be in mental balance. Everyone can do it with these instructions. More than 40 exercises to choose from!

Mogens Eliasen:
"Don't Pull on the Leash!" (40 page e-book - 2005)
The 5 simple steps in this complete training manual will effectively stop any dog from pulling on the leash, with no pain or abuse and no special equipment - and make the start of a much better relationship with the dog.

Mogens Eliasen:
"Is Your Dog's Drinking Water Safe?" (30 page e-book - 2005, updated 2006)
A layman's overview of how and why drinking water gets contaminated - and what you can do about it.

Mogens Eliasen:
"Feeding Your Dog - the Natural Way" (1 hr. video - 1998)
The fastest introduction to get you started on feeding your dog a natural diet. It explains the dog's physiology in simple terms, so you also understand why you should do this.

Mogens Eliasen:
"Canine Choice - by Nature" (80 page e-book - 1999, updated 2005)
The simple "how-to" about feeding a natural diet for optimal health.

Mogens Eliasen:
"Raw Food for Dogs - the Ultimate Reference for Dog Owners"
(340 page e-book - revised/expanded 2006)
Everything you need for making your own informed decisions about what to feed your dog, and why and how. Includes numerous examples of feeding plans plus two chapters on how to work with your vet, also if he/she does not approve of your feeding...

Mogens Eliasen:
"The Wolf's Natural Diet - a Feeding Guide for Your Dog?"
(125 page e-book - 2004 updated/revised 2006)
What we know and don't know about the wolf and its natural feeding, and about the dog and its domestication, and what we can and cannot conclude from wolf to dog... this is the big "why?" behind any responsible approach to feeding your dog.
Dette site er udgivet af

K9joy®
Box 922, Creston, BC, V0B 1G0 Canada
eller Box 641, Porthill, Idaho 83853 USA

Telefon, Canada: 001-403-774-7465
Telefon, Danmark: 36 98 02 98
Vi træffes bedst i aftentimerne, dansk tid.
Hvis du støder på vores menneskeædende telefonsvarer,
så læg venligst en besked, så vi kan ringe tilbage.

Web site: www.k9joy.com

© Alle rettigheder er reserveret for Soverenity Enterprises Inc.
Kopiering og/eller distribution af indholdet af denne side, helt eller delvist,
uden forudgående tilladelse, er forbudt ved lov,
både i Danmark og internationalt.