Bestilling via bankoverførsel til Den Danske Bank:

Hvis du ikke ønsker at betale direkte on-line med et kreditkort, kan vi modtage betalingen via en konto i Den Danske Bank.

Bankens ID er 4380 (Vanløse afdeling) og
kontonummeret er 106108 (kontohaveren er Mogens Eliasen).

Du indbetaler det beløb i kroner som svarer til prisen i amerikanske dollars. Du er velkommen til at bruge vore lille online kursberegner til at få den rigtige kurs. Vi er fuldt ud klar over at vekselkursen varierer fra dag til dag - men det er både du og vi indforstået med at ignorere, når du betaler på denne måde... Du kan også få kursen fra din bank.

Før du betaler, lægger du et 50 kr. ekspeditionsgebyr til prisen. Det er for at dække vores ekstra omkostninger ved denne manuelle ekspedition.

Du kan betale on-line, via din egen bank i Danmark. Når betalingen er gået igennem, gemmer du en kopi af din kvittering! Denne kopi sender du til os pr. e-mail på adressen sammen med følgende oplysninger:

  • Hvad det helt præcist er du bestiller, dvs. titel og format (download, CD, print)...
  • Dit navn og din postadresse
  • Dit telefonnummer (vil kun blive brugt i nødstilfælde).

Vær venlig også at inkludere ordene "Den Danske Bank" i overskriften for din e-mail, da det hjælper os at finde den med det samme...

Når vi modtager din betalingsbekræftelse, vil vi sende dig en kvittering pr. e-mail - plus de nødvendige instruktioner, så du kan få, hvad du har betalt for. Vær opmærksom på, at du skal sørge for, at du kan modtage e-mails fra os! Danske Internet service udbydere er stygge til at kalde al e-mail fra udlandet "spam", så du er nødt til at godkende at modtage mail fra k9joy.com, ellers kan vi IKKE få fat i dig pr. e-mail! Mere end halvdelen af vores danske kunder har dette problem, og hvis du ignorerer det, vil du måske tro at vi har glemt dig, mens sandheden er, at vi er ved at fortvivle over, at du ikke reagerer på vores mails....
Dette site er udgivet af

K9joy®
Box 922, Creston, BC, V0B 1G0 Canada
eller Box 641, Porthill, Idaho 83853 USA

Telefon, Canada: 001-403-774-7465
Telefon, Danmark: 36 98 02 98
Vi træffes bedst i aftentimerne, dansk tid.
Hvis du støder på vores menneskeædende telefonsvarer,
så læg venligst en besked, så vi kan ringe tilbage.

Web site: www.k9joy.com

© Alle rettigheder er reserveret for Soverenity Enterprises Inc.
Kopiering og/eller distribution af indholdet af denne side, helt eller delvist,
uden forudgående tilladelse, er forbudt ved lov,
både i Danmark og internationalt.