Velkommen til

K9joy's
KonferencerumHvad dette konferencerum er....

K9joy's on-line konferencerum er et sted, hvor folk can mødes i Cyberspace og tale med hinanden, skrive til hinanden, tegne for hinanden, se på de samme billeder på samme tid, og besøge de samme websider på samme tid.

Det et kommunikationsværktøj, som vi bruger til det formål at udbrede kundskaber og viden til mennesker, som elsker hunde og respekterer deres natur. Vi ser det som et medium, hvor vi kan bringe folk sammen, uanset at der fysisk måske er oceaner imellem dem....

Der er 3 hovedanvendelser:

  1. Specifik uddannelse, så som betalte on-line kurser og opfølgning på køb;

  2. Koordineringsmøder for udvalgte grupper, så som styrekommitteer for aktivitetsplanlægning;

  3. Offentlige konferencer, så som pressekonferencer og gratis arrangementer.

De specifikke uddannelsessessioner og koordineringsmøderne vil blive direkte annonceret til de pågældende deltagere. Der vil blive givet en specielt paskode for at få adgang til dem.

De offentlige konferencer vil generelt blive annonceret nedenfor på denne side - hvor du kan tilmelde dig per e-mail og få din paskode.

For at få adgang til konferencerummet, får du brug for

  1. Et lille styre program - som du kan downloade her (det er en fil på ca. 400 kb, så det vil kun tage en brøkdel at et sekond af hente den). Du bør etablere et link til programmet på din desktop, så du nemt kan finde det igen.

  2. En paskode - som du vil få fra os, når du tilmelder dig.

Når du åbner programmet for at deltage i konferencen, vil du blive præsenteret for et lille kontrolpanel; det vil bede dig om at identificere dig selv. Vær venlig at gøre det (fornavn alene er OK), og vælg derpå den rette konference at deltage i fra den drop-down menu, du vil se over de mulige rum (vores rum hedder "K9joy Education"). Du skal naturligvis blot ignorere muligheden for at deltage som "moderator" - det skal vi nok tage os af J.

Efter et par sekunder vil du blive bedt om din paskode. Den indtaster du så - og du bliver derpå ladt ind i konferencerummet!

Når det sker, vil alle andre deltagere i rummet blive adviseret om, at du er ankommet, og de vil forvente at du kort introducerer dig selv: Dit navn og hvor du kommer fra vil normalt være nok. Hvis du er representant for en organisation eller virksomhed, bør du dog nævne det også. Du kan kommunikere med de andre i rummet enten ved at bruge din mikrofon (hvis du har en sådan forbundet til din computer), eller du kan bruge tastaturet til at skrive meddelser, ligesom i et almindeligt chatroom. Begge dele vil blive sendt ud momentant til all de andre deltagere. Du vil kunne høre over højttalerne, hvad der bliver sagt i rummet.Der er ingen aktiviteter med offentlig adgang planlagt på nuværende tidspunkt
Dette site er udgivet af

K9joy®
Box 922, Creston, BC, V0B 1G0 Canada
eller Box 641, Porthill, Idaho 83853 USA

Telefon, Canada: 001-403-774-7465
Telefon, Danmark: 36 98 02 98
Vi træffes bedst i aftentimerne, dansk tid.
Hvis du støder på vores menneskeædende telefonsvarer,
så læg venligst en besked, så vi kan ringe tilbage.

Web site: www.k9joy.com

© Alle rettigheder er reserveret for Soverenity Enterprises Inc.
Kopiering og/eller distribution af indholdet af denne side, helt eller delvist,
uden forudgående tilladelse, er forbudt ved lov,
både i Danmark og internationalt.