Alternativer til on-line betaling

Hvis du, uanset grunden, ikke er i en situation, hvor du ønsker at betale on-line fra vores web site, så er her en oversigt over nogle mulige alternativer - og nogle muligheder, du bare skal glemme....

Du skal være opmærksom på, at vi opkræver 50 DKR i gebyr for alle manuelle ekspeditioner, der ikke kører automatisk over vores web site. Derudover er vi også nødt til at forlange US$25 (ca. 150 DKR) for modtagelse af alle andre typer betaling end kontant og direkte bank overførsel, simpelthen fordi det er, hvad vores bank opkræver fra os.... Den eneste undtagelse fra dette er overførsler til Den Dansk Bank.


Først, her er de mulige alternativer (klik på det, du vælger, for at få flere detaljer):

 • Du kan betale kontant.

 • Du kan betale med en direkte bank overførsel til en konto i Den Danske Bank(linket åbner i et nyt vindue).

 • Du kan betale med en postanvisning fra dit lokale posthus, som du kan sende os med posten. (Det er dog en dyr og bøvlet løsning i sammenligning med bankoverførslen...)

 • Du kan også betale med en "wire transfer" (linket åbner i et nyt vindue - det er på engelsk) - hvilket kun er relevant for større beløb, f.eks. betaling for en engros ordre eller for et specielt arrangement.De følgende muligheder, uanset hvor attraktive de måtte forekomme vores kunder at være, er desværre uacceptable for os, og vi vil afvise modtagelsen af sådan en betaling, hvis nogen skulle forsøge sig med dem...

 • Vi accepterer ikke personlige checks, eller nogen anden form for check, der er underskrevet af en privatperson, som ikke officielt repræsenterer en bank. Vi destruerer dem simpelthen ved modtagelsen.

 • Vi accepterer ikke at forsende via postopkrævninger, så kunden betaler ved modtagelsen af varen.

 • Vi accepterer ikke betaling via Western Union - deres nærmeste kontor er 3 timers kørsel fra os....

 • Vi kan ikke endnu acceptere kreditkort, som ikke kan ekspederes gennem PayPal. (Der røg desværre chancen for at bruge Dankort...)

Bestilling via telefon:

Hvis du ikke ønsker at betale direkte on-line med et kreditkort, kan vi godt modtage betalingen manuelt, også i kontanter.... Ring venligst i aftentimerne på 36 98 02 98, så vi kan forklare detaljerne.

Du bør være klar over at vi ikke modtager kreditkort information via telefon - det er en unødig risiko for dig, og det er et uacceptabelt ansvar for us, idet vi er nødt til at destruere den information du giver os - og så stadigvæk være henvist til at videresende dine oplysninger over Nettet! Så er du bedre hjulpen med at gøre det direkte selv, ved at bruge et af vores links på denne side. Det er iøvrigt mere sikkert at bruge PayPals betalingsservice on-line, end det er at give dit kreditkort til en ekspedient i en butik...

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på at der bliver pålagt et ekstra gebyr på 50 DKR for hver ordre, der bliver placeret off-line for manuel ekspedition.Du bør naturligvis ikke sende kontanter med almindelig post, men du kan sende kontanter med kurer - eller forhøre dig på posthuset om andre muligheder.

Hvis du sender os kontanter, uanset måden, vil vi acceptere det, hvis det er i amerikanske eller canadiske dollars, men det er 100% for din risiko, da vi ikke vil stå til regnskab for, at en sådan betaling forsvinder eller bliver konfiskeret, hvis du sender den som almindelig post. Du kan selvfølgelig reducere den risiko betydeligt ved ikke at medsende mønter, men i stedet runde prisen op til det nærmeste antal dollars, der kan betales med sedler alene. I sådant et tilfælde vil vi dog ikke returnere byttepenge - vi vil betragte den forhøjede pris som det, der engang hed "drikkepenge".Bestilling via post:

Hvis du ikke ønsker at betale med et kreditkort eller en bankoverførsel, kan du altid betale med en international pengeanvisning ("Money Order") enten fra posthuset eller din bank, hvor du kan betale kontant.*)

Du skal sikre dig at pengeanvisningen er betalbar til K9joy og du skal lægge $25.00 til beløbet for at dække vores omkostninger ved at hæve anvisningen. (Hvis der er skrevet noget som helst andet end de fire bogstaver AAMI i rubrikker "Betal til...", kan vi ikke hæve anvisningen, og den vil blive destrueret når vi modtager den.)

Sammen med din betaling sender du os en lille notits om:

 • Hvad det helt præcist er du bestiller - vi skal vide titlen og formatet (download, CD, print)...
 • Dit navn og din postaddresse
 • Din e-mail addresse
 • Dit telefonnummer.

Du putter så anvisningen og denne notits i en kuvert, som du adresserer til

K9joy
3980C Riverview Road
Creston, BC, V0B 1G2 Canada
.

Det er klogt at sende den anbefalet...

Vær opmærksom på, at selv om adressen er i Canada, så er beløbet stadigvæk i US dollars! (Og du vil betale banken eller posthuset med danske kroner, så bliv ikke forvirret....)

Vær også opmærksom på at du skal sørge for at du kan modtage e-mails fra os! Danske Internet service udbydere er stygge til at kalde al e-mail fra udlandet "spam", så du er nødt til at godkende at modtage mail fra k9joy.com, ellers kan vi IKKE få fat i dig pr. e-mail! Mere end halvdelen af vores danske kunder har dette problem, og hvis du ignorerer det, vil du måske tro at vi har glemt dig, mens sandheden er at vi er ved at fortvivle over du ikke reagerer på vores mails....


----------------------------------------
*) Vi kan desværre ikke acceptere personlige checks, hvadenten de er trukket på en privatkonto eller en firmakonto - det tager os mere end 6 uger at få sådan en check hævet, og det koster det samme...
Bestilling via bankoverførsel til Den Danske Bank:

Hvis du ikke ønsker at betale direkte on-line med et kreditkort, kan vi modtage betalingen via en konto i Den Danske Bank.

Bankens ID er 4380 (Vanløse afdeling) og
kontonummeret er 106108 (kontohaveren er Mogens Eliasen).

Du indbetaler det beløb i kroner som svarer til prisen i amerikanske dollars. Du er velkommen til at bruge vore lille online kursberegner til at få den rigtige kurs. Vi er fuldt ud klar over at vekselkursen varierer fra dag til dag - men det er både du og vi indforstået med at ignorere, når du betaler på denne måde... Du kan også få kursen fra din bank.

Før du betaler, lægger du et 50 kr. ekspeditionsgebyr til prisen. Det er for at dække vores ekstra omkostninger ved denne manuelle ekspedition.

Du kan betale on-line, via din egen bank i Danmark. Når betalingen er gået igennem, gemmer du en kopi af din kvittering! Denne kopi sender du til os pr. e-mail på adressen sammen med følgende oplysninger:

 • Hvad det helt præcist er du bestiller, dvs. titel og format (download, CD, print)...
 • Dit navn og din postadresse
 • Dit telefonnummer (vil kun blive brugt i nødstilfælde).

Vær venlig også at inkludere ordene "Den Danske Bank" i overskriften for din e-mail, da det hjælper os at finde den med det samme...

Når vi modtager din betalingsbekræftelse, vil vi sende dig en kvittering pr. e-mail - plus de nødvendige instruktioner, så du kan få, hvad du har betalt for. Vær opmærksom på, at du skal sørge for, at du kan modtage e-mails fra os! Danske Internet service udbydere er stygge til at kalde al e-mail fra udlandet "spam", så du er nødt til at godkende at modtage mail fra k9joy.com, ellers kan vi IKKE få fat i dig pr. e-mail! Mere end halvdelen af vores danske kunder har dette problem, og hvis du ignorerer det, vil du måske tro at vi har glemt dig, mens sandheden er, at vi er ved at fortvivle over, at du ikke reagerer på vores mails....
Dette site er udgivet af

K9joy®
Box 922, Creston, BC, V0B 1G0 Canada
eller Box 641, Porthill, Idaho 83853 USA

Telefon, Canada: 001-403-774-7465
Telefon, Danmark: 36 98 02 98
Vi træffes bedst i aftentimerne, dansk tid.
Hvis du støder på vores menneskeædende telefonsvarer,
så læg venligst en besked, så vi kan ringe tilbage.

Web site: www.k9joy.com

© Alle rettigheder er reserveret for Soverenity Enterprises Inc.
Kopiering og/eller distribution af indholdet af denne side, helt eller delvist,
uden forudgående tilladelse, er forbudt ved lov,
både i Danmark og internationalt.