Uddannelse for hundeelskere

K9joy Uddannelse

Bestil en telefonkonsultation med
Mogens Eliasen  Hundeproblemer er generelt altid menneskeskabte
  - klik på billedet for at lære mere 
  om Mogens Eliasen's holdning til
  hundeproblemer og hvordan de bør løses

Ligesom i menneskets verden har de fleste problemer også i hundens verden deres rødder i mangelfuld kommunikation. Når vi taler om hunde og den måde, de vekselvirker med mennesker på, så bliver tingene yderligere komplicerede af, at hundene ikke kan gø på forståeligt dansk - og de fleste hundeejeer er desværre ikke altid i stand til at udtrykke sig tilstrækkeligt godt på Hundesprog, så det giver mening for hunden....

Dertil kommer så menneskets sædvanlige mangel på forståelse af dyrets naturlige behov. Det er desværre kun alt for hyppigt, at mennesker antager, at deres egne opfattelser og deres egne behov også passer på hunden; de behandler den som et firbenet mini-menneske. Uanset hvor forståeligt dette måtte være, og hvor meget det bunder i ægte kærlighed til dyret, så leder sådan en holdning desværre ikke til megen harmony i forholdet mellem menneske og hund....

Heldigvis er hunde dog temmeligt forudsigelige, når det drejer sig om adfærd.... Hovedparten af deres adfærd er kontrolleret af deres instinkter. Selv om de er hurtige til at lære og også hurtige til at tilføje nye tillærte adfærdsmønstre, så er dette altid baseret på deres instinkter. Hvis du derfor kan opnå en god forståelse for, hvordan disse instinkter fungerer, så har du et meget stærkt værktøj, du kan bruge til at støtte en meningsfuld kommunikation. Tit og ofte er dette alt, hvad der skal til for at bringe harmoni i forholdet og løse de problemer, der var med adfærden....

Men dette er måske ikke din store ekspertise?

Ingen problem! Vi kender nogen, der kan hjælpe! Og vi ved, at han gerne vil - som din hunds advokat.

Mogens Eliasen - 
35 års erfaring og indsigt 
til din tjeneste!Mogens Eliasen's baggrund og ekspertise m.h.t. hundetræning og løsning af adfærdsproblemer er meget omfattende. Der er ikke ret mange mennesker, der har større indsigt i hundeadfærd og besidder en så effektiv evne til at kommunikere denne indsigt på simple og forståelige måder, også for ganske almindelige mennesker!

Uanset at Mogens' sympati først og fremmest er på din hunds side, så er han også meget bevidst om, at din hund ingen chancer har for at løse de problemer, den har med dig, hvis ikke du er i stand til at optræde som den flokleder, hunden har brug for, og tilgodese dens behov på dens egne præmisser. Den har ingen andre chancer - udover, som en allersidste udvej, at forsøge at klare sagerne selv ved at provokere til strid eller ved bare at forsøge at gøre ting sådan, som den ifølge sin natur synes, de skal gøres.

Dette er roden til mindst 95% af alle hundeproblemer, der har med adfærdsvanskeligheder at gøre, og som ikke er forårsaget af sygdom. Men det er faktisk gode nyheder - fordi det betyder, at hvis vi kan finde ud af, hvad det er, der foregår her, så er det generelt også muligt for dig at ændre situationen, så hunden vil ændre sin uønskede adfærd!

Bemærk venligst at løsningen aldrig involverer nogen form for straf eller "korrektion". Alt hvad du ville få ud af det ville være, at hunden blot ville finde andre veje at få udløsning for sine opdæmmede frustration, så du ville bare flytte problemet til et andet område. Symptomlapperi er ikke en acceptabel løsning; man skal angribe årsagen til problemet.


Hvornår du måtte ønske at bruge Mogens Eliasen's viden og erfaring

Hvis du anvender effektive metoder til at ændre uønsket adfærd, så skal du se resultater i løbet af en uges tid eller to. Måske ikke en komplet løsning - men ihvertfald fremskridt, som du kan notere. Hvis ikke, så er det normalt fordi, du ikke angriber det rigtige problem - eller fordi, du ikke gør det effektivt nok. Spar sveden og tårene - få noget god vejledning i stedet....!

Der er nogle meget få og meget specielle undtagelser til dette. Det er naturligvis vigtigt, at du helt præcist ved, om din hund er een af dem, og hvordan du så skal bære dig ad. Det kan Mogens Eliasen hjælpe dig med at afklare.

Måske er du bare forviret? Du hører det ene fra den ene træner og det modsatte fra den anden? Det er desværre meget almindeligt.... Trist at skulle sige, men traditionel hundetræning er ikke udviklet på basis af nogen forståelse eller respekt for hundens natur. Den er funderet på menneskets ønske om kontrol. De triste nyheder her er, at når du anvender sådanne træningsprincipper, så ender du faktisk ofte med at miste den kontrol...

Hunde er ikke dumme. De er heller ikke robotter, som vi kan programmere som en computer og så bare sætte dem til a trælle med de samme enerverende ting, dag ud og dag ind. Det virker bare ikke. En hund vil kun gøre noget for dig, hvis der også er noget for den at opnå ved at gøre det. Og det, den ønsker at opnå, er altid en eller anden form for tilfredsstillelse af et eller flere af dens fundamentale instinkter. Traditionel lydighedstræning er desværre temmelig værdiløs her, så hvis det ikke allerede har hjulpet på dit problem, så er der ikke mange chancer for, at det nogensinde vil.

Det værste er nok, at den løsning, der er nødvendig, sommetider kræver en betydelig indsats fra din side. Vel at mærke en indsats, der kan være svær at yde, fordi den mest sandsynligt strider imod dine vaner. Vaner er aldrig nemme at ændre, men når du forstår hvorfor og præcist hvordan, du bør gøre det, så det dog ulig meget nemmere...

Så, hvilke typer af adfærdsproblemer taler vi om her? Nogle af de mest almindelige er:

 • vedholdende gøen;
 • hunden bider eller napper;
 • hunden springer op;
 • hyperaktivitet;
 • hunden gør sig ren indendøre;
 • hunden trækker konstant i linen på gåturene;
 • hunden ignorer sin indkaldelseskommando;
 • den jager andre dyr eller mennesker;
 • den graver ud under hegnet;
 • den ødelægger møblerne.

Den komplette liste er meget lang - der er mange flere. Der er sikkert også nogle problemer, som kommer tæt på det problem, som du oplever med din hund.


Lav en aftale med Mogens Eliasen!

For at Mogens kan få et godt udgangspunkt for at give dig meningsfuld rådgivning, er det nødvendigt, at du fortæller ham om detaljerne i din situation. Proceduren for det er:

 1. Du bruger linket nedenfor til at placere din ordre. Når du udfylder betalingsinformationen og overførslen bliver accepteret af din bank, vil du blive henvist til en side, hvor du vil finde en formular, som du bør udfylde så omhyggeligt som muligt, så du kan hjælpe Mogens med at forstå din situation. På den side vil du også finde en vejledning vedrørende, hvad du under alle omstændigheder bør inkludere - og du er velkommen til at tilføje mere end det, hvis du føler at det kunne være relevant! Formålet er at sikre, at Mogens ved så meget, som han behøver, for at forstå din situation.

 2. Vi vil fremsende informationen til Mogens.

 3. Du vil så modtage et telefonopkald fra ham, muligvis først en e-mail, hvis der er vigtige ting, han har brug for at få uddybet, før han ringer.

 4. Du kan forvente, at samtalen varer mellem 20 og 30 minutter, selvfølgelig afhængig af situationen - men det er det normale.

 5. Vi vil følge op på resultaterne, så vi kan være sikre på at alting kører som det skal. (Det betaler du naturligvis ikke ekstra for.)


Hvad det koster?

For at få Mogens Eliasen til at kigge nøje på dit problem, som du har beskrevet det, og muligvis checke mulighederne efter, og derefter ringe dig op i aftentimerne i Danmark på det telefonnummer, du har givet os (op til 30 minutter, hvis nødvendigt), og for vores opfølgning, betaler du kun US$