Mogens Eliasen:

"HjerneGymnastik for Kvikke Hunde"


Stimulerer du din hunds intelligens
- eller udfordrer den DIN?

(Engelsk original: "BrainWork for Smart Dogs")

(Klik her for at afgive din ordre)
Hvordan du gør din hund glad og velopdragen ved at følge 5 lette trin, med 15 minutters sjov hver dag.


	Få din hund til at forgude dig-    
	ved at lade den arbejde med sin hjerne!
	
	Klik på billedet for at 
	bestille din kopi af bogen!

10% af alle indtægter fra salget af denne bog vil blive brugt til at støtte uafhængig forskning i emner i forbindelse med studier af, hvordan hunde bruger deres intelligens på en naturlig måde, og hvordan den kan stimuleres med henblik på en bedre mental sundhed.

 

 • Ønsker du, at din hund skal være glad og tilfreds med sit liv?

 • Kan du lide at gøre din hund begejstret?

 • Synes du, det lyder rimeligt, at en hunds hjerne er for god til bare at gå til spilde?

 • Er din hund værd at give 15 minutters udelt opmærksomhed om dagen?

 • Kan du lide at se din hund helt opslugt i en opgave, som for den giver mening?

 • Kan du også lide at have det sjovt?

 • Vil du gerne have din hund til at elske dig for din overlegne intelligens og klogskab?


Hvis du kan svare "ja" til bare et af disse spørgsmål, er du kommet til det rigtige sted! Alt dette og meget mere kan du få. Mogens Eliasens e-bog "HjerneGymnastik for Kvikke Hunde" giver dig den indsigt og viden, du behøver for at gøre din følgesvend til den gladeste, mest velafbalancerede og velopdragne hund, du overhovedet kan - med den mindst mulige anstrengelse fra din side!

Kun 15 minutters hengivelse til din hunds mentale balance hver dag vil starte en lavine af velbehag og glæde hos din hund. En hundeelsker som dig kan ikke undgå at blive varm indeni ved at få det til at ske!


En hunds intelligens er en frygtelig ting at spilde...


(Klik her for at afgive din bestilling)E-bogen:

Mogens Eliasen:
"HjerneGymnastik for Kvikke Hunde"


	Mogens Eliasen, forfatteren til 
	'HjerneGymnastik for Kvikke Hunde'
	tager her et hvil med Bettemuir, 
	den mest benyttede fotomodel 
	i denne gennemillustrerede e-bog
	"HjerneGymnastik for Kvikke Hunde" kan meget vel blive den vigtigste bog, du kan læse om hunde… Den giver dig nøglen til at skabe et lykkeligt forhold til din hund - og samtidig nøglerne til at gøre din hund til det lykkeligste, du nogensinde vil kunne gøre. Dertil kommer, at denne bog vil forebygge eller løse størstedelen af al problemadfærd - til gengæld for kun 15 minutters sjov om dagen. Sjov for din hund - og sjov for dig!

I denne e-bog forklarer Mogens Eliasen i letforståelige detaljer, hvordan hunde bruger deres hjerne til at styre kroppen i svære jagtsituationer, til at bruge næsen til at spore bytte, til at løse komplicerede problemer og til at lære nyttige færdigheder fra deres flokleder.

Ikke mange mennesker ved, at den mest almindelige årsag til hundes aggressivitet er kedsomhed. Endnu færre ved, at når hunden sover meget, er det ikke en lettelse for dig, at du ikke behøver tage dig af dens irriterende adfærd - det er en vulkan, som samler energi til at eksplodere i destruktiv adfærd, som du ikke kan styre!

Hunde har i almindelighed brug for mellem 4 og 10 timers meningsfyldt aktivitet om dagen. Udfordringen for de fleste hundeejere er at finde ud af, hvad "meningsfyldt aktivitet" egentlig er. Og så er det endda meget tidskrævende…

Men Mogens har fundet nøglen til at skære tidsforbruget dramatisk ned! Ved at sørge for effektiv stimulering af hundens hjerne kan du få alle fordelene med bare 15 minutters sjov om dagen!

Glem alt om triviel og kedelig lydighedstræning - det virker alligevel ikke! Det, der skal til, er at man lader hunden bruge sin egen hjerne! Ikke at man fratager den friheden til at tænke og forsøger at gøre den til en robot....

E-bogen er på omkring 475 sider med mere end 100 illustrationer og fotos. Den kommer i PDF format i 6 filer som kan downloades direkte - eller på en CD. (Ja - du kan også få os til at lave en trykt udgave, hvis du virkelig ønsker det - den er STOR…)

Første Del ("En Hunds Intelligens er en Frygtelig Ting at Spilde…" - 66 sider) er en guide til at få dig til at forstå hundens natur, og hvorfor den ofte har et problem som vores "kæledyr", selv når vi giver den al den kærlighed, vi kan.

Anden Del ("Hvad alle kvikke hunde gerne vil have, at deres ejere ved..." - 111 sider) er en praktisk guide til at få dig til at forstå, hvordan du træner en hund ved at arbejde med dens natur i stedet for imod den, som de fleste standard træningsmetoder desværre gør…

Tredje Del er opdelt i fire afsnit, som dækker:

 • At lære hunden at udføre bestemte handlinger på kommando ("Lydighedsøvelser", inclusive alle former for "tricks" - 129 sider)

 • At lære hunden at løse problemer, som har betydning for den ("Problemløsningsøvelser" - 44 sider)

 • At lære hunden at koordinere sin krops bevægelser i alle slags vanskelige situationer ("Kropsbalanceøvelser" - 56 sider)

 • At lære hunden at bruge sin næse til at søge efter noget, den er naturligt interesseret i - eller noget, du har givet den interesse i at finde ("Næsearbejde" - 73 sider).

De praktiske øvelser dækker alle sværhedsgrader, både for hunden og for dig. Der er simple trick-øvelser, avancerede øvelser som er praktisk nyttige, standard lydighedsøvelser, og agility, problemløsning og næsearbejdeøvelser. Nogle øvelser er bare for sjov, og måske lidt seje at prale med - andre kan udvikles til seriøse præstationer som spor- og søgeøvelser. Du kan se indholdsfortegnelsen her.

Dette er den mest utrolige bog om hunde, jeg nogensinde har set. Jeg kan ikke tilgive, at det tog dig så lang tid at skrive den ;-) Men den var værd at vente på - Tak!

Caroline Wyatt, New Mexico

Imponerende? Tjah, vent til du ser det hele! (Hvis du vil bestille den, kan du gøre det her.)
Baggrunden:

Indholdet af denne nye e-bog er baseret på Mogens' forskning i hundens fysiologi og ethologi, kombineret med hans egen erfaring gennem 30 år med hunde og hvordan man træner dem i alle slags programmer, lige fra ren trick-træning og opvisningsprogrammer til konkurrencedressur og seriøst Redningshundearbejde.

Under sit arbejde som instruktør og privattræner mødte han mange "hundeadfærdsproblemer", og mange mennesker kom til ham for at få gode råd om, hvad de skulle gøre med de problemer, de følte de havde med deres hunde. Mogens' almindelige holdning til "hundeproblemer" er, at de næsten altid er "hundeejerproblemer"… I hans år som universitetsstuderende havde han et meget uregelmæssigt skema, som sommetider var utroligt tidskrævende, og til andre tider ikke. Han opdagede, at hans hunde var meget følsomme over for hans mulighed for at bruge tid med dem, så han prøvede at finde ud af, hvordan han kunne holde dem glade med det mindst mulige tidsforbrug fra hans side.

Det begyndte næsten ved et uheld. Mogens elskede at træne spor og eftersøgning og var ikke særligt begejstret for standard lydighedstræning, som han ikke kunne se megen mening med - for pokker, han kunne tage sine fire hunde på en cykeltur gennem bytrafikken med linen over skulderen uden at bekymre sig om, at hundene skulle begå farlige fejltagelser! Så hvad betød det, om hunden sad helt lige ved hans venstre fod, når den lavede "fri ved fod" i konkurrencerne?

Det var derfor meget naturligt for Mogens at springe lydighedstræningen over, når tiden var knap….

Overraskelsen var stor, da det ikke fik hundene til at opføre sig dårligere end ellers!

Men, på et tidspunkt besluttede han, at han virkelig også "måtte" arbejde med lydigheden, så han tog et par måneder, hvor han lagde næsearbejdet væk… Han sigtede mod et Danmarksmesterskab, og han vidste, at hans hunde kunne vinde disciplinerne med næsearbejde - men den formelle lydighed var knap så god. Af god grund!

Men det var en stor overraskelse for Mogens, at al den lydighedstræning ikke forbedrede hundens almindelige opførsel, til trods for at han tilbragte mere tid end normalt med hundene. Hundene kedede sig lige så meget som han gjorde!

Mogens' medfødte talent for entreprenøraktivitet og hans uddannelse som forsker førte hurtigt til nogle eksperimenter - og de viste, at hans formodninger var rigtige! Næste trin var at finde ud af, hvordan det kunne komme til at virke, og resultatet var nogle idéer, som snart skulle udvikle sig til nogle meget værdfulde teorier. Mogens brugte sine teorier på sine klienter med "problemhunde" - med en fantastisk succes!

Da Mogens grundlagde Human Dog Leadership Inc. i Vancouver, BC området, tog han principperne i brug i de almindelige træningsprogrammer - og havde nogle utrolige resultater. Omkring 2.000 skrevne vidnesbyrd fra elever, som var kistelykkelige for det de lærte! Heriblandt var mange professionelle trænere, som hævdede, at de havde lært mere på Human Dog Leadership Inc.'s 20-timers Grundlæggende Kursus, end de havde lært af alle andre tilsammen i hele deres karriere.

Hemmeligheden bag dette er at arbejde med hundens hjerne. At give den mentale udfordringer, som er relevant for den. At give den arbejde, der er meningsfyldt, ikke nødvendigvis for dig, men ihvertfald for hunden.

Mogens indså også, at han ikke kunne nå ud til alle de hundeejere, han gerne ville overføre den viden til, ved personlig instruktion til alle.

Derfor lavede han "HjerneGymnastik for Kvikke Hunde" - så også din hund kan nyde godt af denne viden!


	Ville det ikke være skønt hvis din hund   
	kunne finde dine nøgler igen, 
	hvis du havde tabt dem her?

Bestil dit eksemplar ved at klikke på billedet!
Her er hvad du får fra denne e-bog:

Denne altomfattende "aktivitets bibel" for hunde giver dig:

 • En grundig forståelse for, hvordan prioriteterne er i din hunds liv.

 • En stærk viden om, hvordan hundens hjerne virker - og hvordan du kan få hunden til at bruge den.

 • De fire hovedområder af hjerneaktivitet hos din hund - og hvordan du kan drage nytte af dem.

 • Hvordan du finder ud af, hvor meget aktivitet din hund har brug for, både mentalt og fysisk.

 • Hvordan du kan gøre en kedelig gåtur til en udfordrende indlæringsoplevelse for din hund - og få den til at arbejde med hjernen for at knytte sig til dig!

 • Den grundlæggende opskrift på al hundetræning - og hvordan du kan anvende den i næsten enhver situation.

 • Hvordan du kan finde ud af, om en foreslået træningsmetode vil virke eller ej, uden at spilde tiden med kedelige forsøg, som ikke giver de ønskede resultater.

 • Hvorfor du ikke kan bruge almindelige danske kommandoord, hvis du vil have et effektivt træningsresultat i stedet for en forvirret hund…

 • En specifik liste over omkring 50 individuelle øvelser, med detaljeret træningsintruktioner, som du kan vælge og vrage mellem, og som dækker alle sværhedsgrader både for dig og for hunden.

 • En nem oversigt over sværhedsgraden i alle øvelserne, så du hurtigt kan finde den sværhedsgrad, der passer dig - og kombinere den med en, som passer til hunden.

 • Al den insigt, du behøver for at kunne justere sværhedsgraden, når hunden har brug for det - eller du har.

 • En rigdom af inspiration til at finde nye måder at træne din hund til at lave alle slags tricks.

 • En konstant voksende værktøjskasse, du kan bruge til at styre din hund, bedre og bedre.

 • Klart forbedret selvtillid som flokleder for din hund!

 • Et betydeligt reduceret stressniveau - både for dig selv og for hunden.

 • Mere sjov med din hund i stedet for trivielle pligter.

 • En meget gladere hund!

 • En hund, som vil søge dig for vejledning og inspiration!

 • En hund, som vil være glad for at hvile, når du har brug for det.

 • En hund, som gerne vil være sammen med dig og gøre dig glad!


Du kan få det altsammen her.Jeg har set en masse træningsprogrammer - og de har alle deres mangler, hovedsagligt fordi de faktisk ikke prøver på at stimulere det, som hunden allerede har i sig. I stedet forsøger de at få hunden til at indpasse sig i en menneskelig standard, som måske, eller måske ikke, giver mening for hunden. Denne bog er præcis, hvad jeg tror alle hunde ønsker! Den er helt centreret omkring, "hvad får hunden ud af det?" Hvis alle bøger om hunde og hundetræning havde bare en brøkdel af den holdning, ville vi ikke have så mange hundeproblemer i vores samfund. Jeg mener seriøst, at denne bog burde være obligatorisk for enhver, som ønsker sig en hund.

Steven Randall, California

Jeg kan ikke tro det - alt dette giver så megen mening - og alligevel har jeg ikke selv fundet ud af det! Resultaterne er forbavsende. Ved at bruge bare fire af øvelserne fra denne bog har jeg forandret mit forhold til Brook fuldstændigt. Hun er en glad hund nu - og vi har det så sjovt sammen! Jeg ved nu, hvilke knapper jeg skal trykke på, og en masse af hendes utålelige opførsel er simpelthen forsvundet. Jeg tror, at en hel del af hendes dårlige opførsel simpelthen var hendes måde at fortælle mig, at der manglede noget vigtigt. Nu har vi fundet det!

A. J. Watson, Idaho
Hvorfor du ønsker dig denne e-bog:

Du elsker din hund! Og du tager pasningen af den alvorligt! Du ønsker at holde din hund i mental balance, mens den nyder livet. Du vil have så få grunde, du kan få, til at lade problemadfærd udvikle sig. Du ved, at du kan forvente, at din følgesvend er meget lettere at omgås og meget rarere at leve sammen med, når du sørger for biologisk passende mental træning, samtidig med fysisk træning.

Du ønsker at føle dig kompetent til at passe din hund godt! - på hundens betingelser, men under din kontrol.

Du har travlt, og du har brug for at få mest muligt ud af den smule tid, du har. Du vil ikke snyde din hund.

Du vil have tingene til at give mening - ellers vil du ikke bruge tid på dem.

Du vil have klare instrukser om præcis, hvad du skal gøre og hvorfor.

Du vil se resultater med det samme - ikke om flere måneder eller år....

Du ønsker ikke at sidde fast i noget, som måske virker i begyndelsen, men så efterlader dig i en blindgyde.

Du vil have noget, som er let at forstå, og som er let at vende tilbage til som opslag.

Du vil vælge din egen sværhedsgrad - du vil ikke sidde fast på et niveau, som ikke giver dig de resultater, du ønsker, eller som ikke giver mening.

Du vil gerne involvere hele familien i hunden - uden at risikere at ødelægge noget, når det drejer sig om, at dårlige manerer eller vaner kan udvikle sig, fordi børnene ikke forstår reglerne, og du ikke vil bruge al din tid på at overvåge dem.

Måske har du altid haft lyst til at lære din hund et bestemt trick - men har bare aldrig fundet ud af, hvordan man gjorde?

Måske vil du også have hunden til at gøre lidt nyttigt arbejde for dig?

Måske vil du gerne lære hunden nogle hemmelige tricks , som får dine venner til at undre sig over, hvordan pokker du får hunden til at gøre det?

Måske kan du lide at se din hund more sig med en opgave, som den bliver helt opslugt af?

Du vil ikke smide penge ud til noget, som ikke har nogen værdi for dig - du har måske allerede købt alt for mange bøger om hundetræning, som ikke lever op til deres løfter.

Vigtigst af alt: Du vil have det sjovere med din hund!

Den virkeligt gode nyhed: Du kan få det hele!

Du kan få det her:

Afgiv bestilling på
"HjerneGymnastik for Kvikke Hunde"
Hvorfor denne e-bog er meget mere end en e-bog:

Med dit køb, køber du ikke blot en bog, som sikkert snart er forældet. Du får gratis tilbud på alle fremtidige revideringer og opdateringer!

Ydermere: Vi følger op på dig og alle dine træningsresultater, hvis du vil have det. Vi vil meget gerne sende dig supplerende træningsinstruktioner pr. e-mail, baseret på andre menneskers erfaringer med e-bogen, for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit køb.

Desuden: Hvis instruktionerne i e-bogen ikke er klare nok til, at du kan træne efter dem, sender du os en e-mail (simpelthen ved at svare på et af vores opfølgningsbreve) - og du får den hjælp, du har brug for, så vidt vi kan pr. e-mail! Det koster naturligvis ikke ekstra. Faktisk opfatter vi det som en mulighed for at vi kan gøre bogen endnu bedre ved næste opdatering….

Som du forstår, vi sælger ikke bare e-bøger. Vi ønsker, at du får RESULTATER!

Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at du får de resultater, du ønsker, hvis dine ønsker er urealistiske. Hvis du ikke lægger den nødvendige indsats i opgaven, får du ingen resultater. Men vi vil bestemt være sikre på, at du ingen undskyldninger har for ikke at opnå dem, hvis din hund er mentalt sund!

Helt alvorligt: Vi vil have din hund til at nyde godt af denne træning - og vi ved udmærket, at det kan vi ikke opnå uden din hjælp. Og vi ved også, at du vil ikke gøre det nødvendige, medmindre du fuldt ud forstår, HVORFOR og HVORDAN man gør det. Vi ser det som vores job at sikre, at du får den information, og at du får den i en form, som du kan BRUGE!Hvad du ikke vil få fra denne e-bog....

Du vil ikke få noget snik-snak om at "detteher er nemt", når det ikke er tilfældet. Denne e-bog tager det meget alvorligt, at du skal starte på et niveau, hvor du kan få success med det samme. Og den lægger ikke skjul på det, når du bevæger ind på et område, der kræver mere erfaring - så du kan gemme det til senere, når du har fået den erfaring.

Du vil ikke få en traditionel træningsmanual og så nogle standardkoncepter, som du også kan få fra et traditionelt lyhedskursus eller nogle andre standard træningsprocedurer. De træningskoncepter, du vil lære om her, er unikke, fordi de er bygget på en forståelse af hundens behov, og ikke på nogle menneske-skabte traditioner for, hvad hundetræning skal ligne for at være bekvem eller på anden måde tilgodese menneskelige behov eller forfængelighed. Selv om der måske nok er et par øvelser i e-bogen, som du måtte synes at have set før, så vil du hurtigt opdage, når du arbejde med dem, at den praktiske træning er meget anderledes - og meget mere effektiv....

Du vil ikke få en bog, som du blot kan læse og så lægge væk igen. Denne bog er en træningsmanual. Dens værdi ligger i, at du bruger den. Hvis du blot trækker på skuldrene og siger "Oh ja, det var da interessant", så får din hund ingen fordel af dit køb, og vi ønsker, at denne information skal bidrage til at gøre din hunds liv mere meningfyldt!

Du vil ikke få instruktioner, du ikke kan gennemføre, eller som kræver, at du bruger penge på dyrt udstyr. Alting, og vi mener alting i denne e-bog er forklaret, så du kan gøre det, hvis du er villig til at følge instruktionerne. Der mangler ikke noget i de instruktioner. Men hvis du skulle synes, at der gør, så sender du os en e-mail om dit problem, og vi skal gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig over dine vanskeligheder!

Du vil ikke få et program af nogen slags. Ikke noget konkurrenceprogram, udstillingsprogram, kåringsprogram, eller noget tilsvarende. Den slags programmer er for mennesker, ikke for hunde. De eneste standarder, du vil få, er dem, der relaterer til hvordan du skal tilrettelægge og gennemføre din træning, så hunden hurtigst muligt lærer at forstå hvad du ønsker af den, så du kan tilpasse udfordringerne til dens uddannelsesstade.

Du vil ikke møde nogen preferencer for specielle racer eller typer af hunde. Denne e-bog er for alle hunde, uanset race, køn, og alder. Fra 3-ugers hvalpe til 20-års alderspræsidenter! Selv om visse af øvelserne nødvendigvis må tilpasses hundens fysiske formåen, er der ingen øvelser i denne e-bog som ikke kan udføres af enhver sund hund.

Du vil ikke blive mødt med en masse antagelser om at du ved noget, som du faktisk ikke ved. Denne e-bog tager alting fra begyndelsen, simpelthen fordi du mest sandsynligt ikke vil have nogensomhelst fordel af, hvad du har lært andre steder! Det er vores erfaring, at det mange gange kan være en direkte hindring for folk, at de har lært noget om dressurarbejde i forvejen, for det kan blokere deres åbenhed overfor disse nye principper, og derved nedsætte indlæringen.

Du vil ikke få nogen fordel ud af at forsøge at "plukke hvad du kan bruge - lidt hist, lidt pist." Træningskoncepterne bygger på nogle meget fundamentale principper, som du enter accepterer at følge eller ikke. Grundene til at du naturligvis vælger at følge dem vil stå lysende klare for dig, når du først kommer igang! Når først disse principper giver mening, så er der ingen vej tilbage til uvidenhed! Det er ligesom når børn for alvor lærer at gå og løbe - så vender de ikke tilbage til at kravle igen...

Du vil ikke blive præsenteret for en masse forpligtelser. Den arbejdsbyrde, du vil blive foreslået, er indenfor hvad enhver kan præstere, som tager sin hund alvorligt! Øvelserne er arrangeret så det er nemt for dig at at udvælge dem, du kan bruge til at dække din hunds behov. Du kan altid senere udvide dit repertoire, naturligvis, når du føler dig tilpas med det - og din hund kan klare udfordringerne. Det er dig, der sætter tempoet.

Men vi forventer, at du tager bogen, og din hund, alvorligt....

Klarede du testen? Du kan fortsætte så!Uddrag af e-bogen til at kigge på:

Vil du se nogle prøver?
Her er et par uddrag fra bogen:
(de åbnes alle i et separat vindue)

For at kunne downloade og læse filer i PDF format, skal du bruge et program (som Adobe Acrobat Reader), der kan klare den opgave. Hvis du ikke har sådant et program installeret på din computer, kan du få en gratis kopi af Adobe Acrobat Reader her. (Linket åbner i et særskilt vindue, so du ikke behøver at forlade denne side for at installere programmet.)Tjek indholdsfortegnelsen i denne e-bog, så du har en ide om, hvad den indeholder!

Uddrag 1 (s. 4-7 i originalen)
Indholdsfortegnelse (komplet)
- bemærk, at i originalen er alle overskrifter på kapitler, øvelser, og afsnit gjort til hyperlinks, så, når du klikker på kapitel 6, så kommer du direkte til kapitel 6! Denne egenskab virker naturligvis ikke i denne prøve..

Uddrag 2 fra 1.Del ("En hunds intelligens er en frygtelig ting at spilde..."):
Historien om Mogens' gøende hunde, som startede hans forskning

Uddrag 3 fra 2.Del ("Hvad alle kvikke hunde gerne vil have deres ejere til at vide..."):
Forståelse af belønningens natur

Uddrag 4 fra Del 3A ("Simple Lydighedsøvelser"):
At lære hunden at strække sig - en meget simpel øvelse, her præsenteret ubeskåret for at give dig et indtryk af hvorledes præsentationerne af øvelserne er bygget op.

Uddrag 5 fra Del 3D ("Simple øvelser i Næsearbejde"):
Starten på at træne "jagt" øvelserne - den simple jagt på en godbid, som alle kan træne enhver hund… også når det regner!

Vil du have mere?

Jamen, det er skam også muligt! Du kan
bestille hele e-bogen!

 

Forfatteren:


	Mogens Eliasen, forfatteren til  
	'HjerneGymnastik for Kvikke hunde'
	Mogens Eliasen er født og opvokset i Danmark, hvor han opnåede en videnskabelig uddannelse i analytisk kemi. Hans hjerte har dog altid banket for at arbejde med dyr og for studiet af dyreadfærd. Han brugte al sin fritid i mere end 20 år på at studere hunde, træne hunde, udvikle træningsmetoder, uddanne hundetrænere, opbygge konkurrenceprogrammer og standarder for udførelsen, han lavede uddannelsesprogrammer, heriblandt en omfattende standard for Redningshunde, som blev adopteret af den danske stat.

Mogens' vigtigste mentorer har været Konrad Lorenz, Eberhard Trumler, og Anders Hallgren. De arbejdede alle i Europa og udgav deres arbejder på tysk, svensk eller dansk, så deres arbejde er bedst kendt her!

Mogens bor nu i British Columbia, Canada, hvor han nu helliger sin tid og energi til at udbrede sin viden og erfaring til hundeejere over hele verden, gennem seminarer og kurser, bøger, bånd og videofilm.

Mogens er en inspirerende instruktør og en stor entertainer. Han kan forklare indviklede sager på en måde, som får dig til at grine - og forstå. Og han undlader aldrig at demonstrere sin store lidenskab for hunde i rollen som "menneskets bedste ven". Man falder ikke i søvn til hans foredrag!

Klik på billedet herover for at se Mogens Eliasens biografi - eller på billedet herunder for at bestille e-bogen. .


	
	Bestil dit eksemplar nu! 
	
	For din hunds skyld...
	
	Din hund er intelligent -   
	den fortjener at få
	mentale udfordringer,
	som giver mening!


Du havde besvaret alle mine spørgsmål, endnu før jeg overhovedet havde tænkt på dem! Anita June, British Columbia

Anita June, British Columbia
Vores 100% garanti for at du ikke løber nogen risiko:

Husk at din bestilling er fuldstændig risikofri. Hvis du af den ene eller anden grund ikke føler, at e-bogen er pengene værd, får du pengene tilbage! Og du behøver ikke at haste med beslutningen - vi vi opretholder denne garanti i et helt år! Det eneste, du skal gøre, er at sende os en e-mail, hvor du beder om at få pengene tilbage. Så enkelt er det. Vi sender dine penge til samme kilde, som du købte den igennem. Med andre ord, hvis du betalte gennem PayPal, returnerer vi dine penge gennem PayPal.

(Bemærk venligst, at vi skal se din købskvittering. Vi kan ikke påtage os ansvar for forsinkelser eller udgifter, du måtte få for at modtage tilbagebetalingen gennem samme medie som du brugte til betalingen)

Kan du få sådan en ubetinget garanti fra Amazon eller andre i bogbranchen? Kender du boghandlere, hvor du kan låne en bog i et år og så bringe den tilbage og få pengene tilbage?

Så, hvad med at gå i gang?

Afgiv din risikofri bestilling nu!

Din hund vil elske dig for det…


Findes der et udtryk, som er bedre end "fortrinlig"? Denne bog er alt, hvad jeg har brug for.

Dawn Forsyth, Ontario
Afliving af et par myter:

Har du hørt at hunde bliver farlige, når de begynder at bruge deres jagtinstinkter?

Her er sandheden:

Vi ved alle, at hvis vi ikke spiser, bliver vi sultne - og jo længere tid det er siden, vi sidst spiste, jo mere desperate bliver vi efter mad. Når vi så endelig får noget, sluger vi det med enormt velbehag, og glemmer alt om bordmanerer…

Det er på samme måde med hundenes instinkter. Hvis du aldrig bruger dem, ophober de energi i kroppen, og når hunden endelig ved en fejltagelse eller et held får lejlighed til at bruge sine instinkter, vil den spæne løs på opgaven med en opførsel totalt ude af kontrol.

Du kan ikke lære en hund at lade være med at spise ved ikke at fodre den. Men du kan bestemt få en hund til at stoppe med at spise ved at give den så meget mad, at den føler sig mæt!

Det samme gælder de instinkter, som kræver mentalt engagement. Hvis du ikke lader hunden bruge disse, vil de opdæmme energi i kroppen, og pludselig vil du møde en uforklarlig, rodet og utålelig adfærd, ofte endda en aggressiv adfærd…


Nu har du endelig, efter fire års uregerlig terror, fået hunden til "at falde til ro" - og nu har du ikke lyst til at "vække den sovende drage"??

Det her er, hvad der sker:

Din hund har nået en tilstand af såkaldt hjælpeløshed. Den har opgivet af få tilfredsstillet sine grundlæggende behov og tyr nu til passiv bitterhed over livet i almindelighed. Det er det samme, der sker med langtidsfanger i fængsel. Når man bliver frataget den grundlæggende frihed, bliver de fleste mennesker ophidsede, voldelige og overaktive i de første år. Derefter, når de indser at tingene ikke vil ændre sig, synker de ind i en tilstand af passivitet, hvor de bliver ligeglade med sig selv og alt omkring dem. Ingenting betyder noget. Livet er blevet meningsløst.

Ulve "falder ikke til ro" efter nogle få år. De må forblive på toppen af deres mulige ydeevne til de dør. Faktisk dør de, når de ikke længere kan det.

Så du skal ikke være glad for, at din voksne "uregerlige" hund er "faldet til ro", for det er ikke en naturlig ting! Det er en yderst unaturlig reaktion på nogle unaturlige vilkår, den har fået for et kedeligt og meningsløst liv.

Det var sandsynligvis ikke, hvad du ønskede for din hund.

Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at ændre det! Hunde er i reglen meget hurtigere end mennesker til at tilpasse sig nye vilkår - så, lige så snart du ændrer meningen med dens liv, vil den kvikke op og blive glad igen - ligesom en fange, der bliver løsladt efter at være blevet kendt uskyldig.

Lad være med at narre dig selv. Din hund er det værd - og du fortjener at opleve den lykkefølelse, der kommer af at se og føle, hvor meget hunden vil nyde sit nye meningsfyldte liv. Vær sød at tage det alvorligt - klik på billedet herunder! Din hund fortjener det.


Det skulle være nok!

Du har nu tilstrækkelig information til at tage en oplyst beslutning.


 

Bestil denne e-bog til at downloade straks
eller til forsendelse (trykt udgave eller på CD)Vores priser (i amerikanske dollars):


  Mogens Eliasen: HjerneGymnastik for Kvikke Hunde 
  - en 475+ side e-bog som forklarer årsagerne til, 
  at du bør stimulere din hunds hjerne, og
  også hvordan du rent faktisk kan gøre det -
  med kun 15 minutters sjov pr. dag!

Download e-bogen nu
(hvorsomhelst i verden): $