Mogens Eliasen:

"Rå Hundemad - håndbog for hundeejere om naturlig fodring"

Sund og afbalanceret ernæring gennem fodring af din tro følgesvend med råt, naturligt foder

10% af alle indtægter fra salget af denne e-bog bliver brugt til at støtte ikke-kommerciel forskning i emner om hundeernæring, relateret til fodring med en sund, afbalanceret, rå naturlig kost, bestående af biologisk egnet råt foder (BARF).

(Bestil nu)


Denne danske version er baseret på den engelske original:
"Raw Food For Dogs - the Ultimate Reference for Dog Owners"
 • Betyder det noget for dig, hvis du kan få din hund til at leve i 17-19 år med godt helbred i stedet for 12 år med masser af helbredsproblemer?

 • Kunne du tænke dig, at være blandt de hundeejere, som kan holde deres dyrlægeregninger nede på mindre end 15% af gennemsnittet for ansvarlige hundeejere?

 • Kunne du tænke dig, at kunne se på din hunds adfærd, at den har det godt?

 • Kunne du tænke dig, at din hund har en blød, skinnende pels? Pæne rene tænder uden "hundeånde"?

 • Ville det være OK for dig, hvis du kunne bruge færre penge på hundefoder, fordi du kunne bruge ingredienser og rester fra dit eget køkken?

 • Ville du synes om at have meget mere frihed med hensyn til, hvad du giver, og hvornår du fodrer din hund - og endda se den trives med det?

 • Ville du have det godt med at vide, at din hund føler mæthed, fordi den har fået et rigtigt måltid, som får den til at føle sig mæt og tilfreds?


Hvis du har svaret "ja" til bare et par stykker af disse spørgsmål, er du kommet til det rigtige sted... Med Mogens' e-bog "Rå Hundemad - håndbog for hundeejere om naturlig fodring", får du al den viden, du har brug for til at opnå alt det ovennævnte, samt meget mere!

Med de mange skandaler omkring kæledyrsfoder, der bliver tilbagekaldt, fordi det viser sig at det indeholder farlige giftstoffer, bør alle seriøse hundeejere bekymre sig alvorligt om, "hvad der er i posen" - og den ufornægtelige sandhed er, at det vil du aldrig få at vide! De store fabrikanter har absolut ingen interesse i at dele den information med offentligheden, og det er altid først, når det store retsmaskineri bliver sat i sving, at de nødtvungent og tøvende tilbagekalder produkter fra markedet, mange uger efter at foderet var bevist at være farligt, og det gør de så stadig uden nogen som helst antydninger af, at de har tænkt sig at gøre noget for at forebygge lignende problemer i fremtiden...

Med de store industrier har sandelig formået at skræmme almindelige mennesker til at tro, at det er farligt at servere "hjemmelavet" mad; det leder lige direkte til underernæring. På en vis måde har de ret. Af sammensætte en sund kost for en hund kræver lidt mere end at smide et par kyllingevinger i dens madskål i stedet for det sædvanlige tørfoder. Hunde er rovdyr og ikke aber. Deres næringsbehov er ikke de samme some menneskers. Det kræver lidt kendskab til hundens fysiologi og og ernæringsbehov at kunne sammensætte en kostplan, der ikke mangler fundamentale næringsstoffer. Og det er der ingen monoton kostplan, der kan leve op til, hvadenten det er et "kvalitetsfoder" eller kyllingvinger i lange stimer. På den anden side er det bestemt ikke "den højere videnskab" at forstå principperne og bruge dem fornuftigt. Enhver, som ærligt ønsker at erhverve den viden, kan gøre det.

Og den viden er tilgængelig - lige her fra denne side!

Hvis du allerede forstår, at du har brug for den, så få den nu.

Hvis du er lidt forvirret, så fortvivl ikke - vi skal gerne forklare det hele noget nærmere, så du kan forstå, hvad det er, det drejer sig om, så du kan træffe en kvalificeret beslutning. Det er din hunds helbred, der er på spil - og din pengepung. Du skulle gerne tilgodese dem begge. Og det kan du.
E-bogen:

"Rå Hundemad - håndbog for hundeejere
om naturlig fodring"
RÅT - som Naturen betemmte det for hunde
indeholder alt, hvad du behøver at vide for at give din hund naturligt hundefoder.

Lige meget, hvad du fodrer med, og hvordan du fodrer din trofaste følgesvend - vil informationen i denne bog give dig selvtillid nok til at fortsætte, eller den vil give dig begrundelserne og måderne,du kan skifte på.

For optimal sundhed, er der ingen anden enkelt faktor, som har så stor betydning som en afbalanceret kost. Men hvordan sikrer du dig, at din hund får alle de næringsstoffer, den har brug for? Hvad er forskellen mellem "hundeernæring" og ernæring for mennesker? Hvorfor er naturligt råt hundefoder bedre end kogt mad? Hvilke ingredienser skal du bruge? I hvilket forhold? Hvad med tilskud - hvad har din hunds krop virkelig brug for, og hvad er bare spild af penge? Hvor meget skal du give - og hvornår? Kan du bruge godbidder? Hvilken slags godbidder? En eneste uheldig beslutning om disse ting kan koste dig adskillige besøg hos dyrlægen…Og din dyrlæge kan måske ikke engang finde den virkelige årsag til problemet...

(Hvis du tror, at kæledyrsfoderproducenterne klarer det for dig ved at afbalancere det foder, de sælger, har du virkelig brug for at læse bevismaterialet om dette, i denne bog!)

Fra "Rå Hundemad", ved DU, hvordan du sørger for en sund kost med afbalanceret ernæring til din hund! Og du ved også, hvad du skal gøre ved de mest almindelige problemer - eller endnu bedre, hvordan du skal undgå dem!

Tusinder af mennesker har gjort det - med forbløffende resultater. Du kan også gøre det! Anvisningerne for naturlig fodring i denne bog er lette at følge, og det logiske koncept har været bevist gennem mange årtier i Europa. Det er klippefast visdom, som kombinerer videnskabelig forskning med praktiske observationer af rigtige hunde, som nyder rigtig, naturlig, rå hundemad. "Rigtig mad" i betydningen biologisk egnet råt foder (Biologically Adequate Raw Food) - eller forkortet til BARF.

Men BARF er mere end "Råt kød og ben" (RMB) eller "rå, kødfulde ben". Selv om hunde har mange af kødæderens træk, trives de dog ikke særligt godt på en spiseplan, som udelukkende består af RMB. De har også brug for mave og organer, og de har også ofte gavn af at få nogle grøntsager - men de trives heller ikke på en ren vegetarisk kost! For at du kan afbalancere de næringsmæssige behov, må du forstå, hvad de er, hvordan de relaterer til de rå fødekilder, du har adgang til, og hvordan de påvirker hundens fordøjelsesprocesser.

Det er faktisk meget simpelt at give en sund, rå naturlig kost - så snart du forstår baggrunden og konceptet. Ja, der er mange brikker i det store puslespil, som du først må forstå, men det gode er, at så snart du har fået alle brikkerne samlet, danner de et meget enkelt billede!

Denne e-bog fører dig igennem alle de trin, som gør det let at fodre din hund til den optimale sundhed, lige fra at forklare, hvordan hundens fordøjelsessystem fungerer, til at udvikle en praktisk BARF fodringsplan. Her finder du alle de årsager, du må forstå, for at du kan tage dine egne kvalificerede beslutninger og styre spiseplanerne på en måde, som kan lægge 4 - 6 års godt helbred til din hunds liv - og skære dine dyrlægeregninger drastisk ned!

Du vil forstå, at fedt ikke er dårligt - når du er en hund. Men kulhydrater fra kornprodukter kan give nogle alvorlige fordøjelsesproblemer og problemer med stofskiftet, for hurtig vækst hos hvalpe (som kan give hofteledsdysplasi), fedme og direkte mangel på grundlæggende næringsstoffer, da korn er 90% kulhydrater eller mere… Og alligevel er mere end 60% af alt tørfoder lavet af korn eller kornprodukter!

Du lærer, hvorfor de fleste dyrlæger og regeringsembedsmænd ikke fortæller dig sandheden om tørfoder, og hvad din hund virkelig har brug for. Kæledyrsfoderproducenterne gør det heller ikke. De vil have dig til at tro, at de er eksperterne i hundeernæring, og at råt hundefoder er farligt - som folk for lidt over 500 år siden ville have Columbus til at tro, at Jorden var flad. Sandheden er, at rå kost eller "BARF" kost skal være afbalanceret for at give optimal sundhed. Uden at vide noget om hundens ernæringsmæssige behov kan du gøre næsten lige så meget skade med uafbalancerede foderingredienser, som du kan ved at servere det billigste tørfoder. Men "Rå Hundemad" forklarer hvorfor, og hvordan du opnår en balance, som vil få dit naturlige hundefoder til at udklassificere selv det bedste kommercielle kæledyrsfoder, hvad enten det er tørfoder, dåsemad eller færdigblandet råt!

Med denne bog, vil du komme til at vide langt mere, end din dyrlæge nogen sinde har lært om kødæderes ernæring for at få DVM titlen! ( Bemærk: Nogle dyrlæger supplerer deres uddannelse efter afgangseksamen, men i den normale uddannelse i USA, Canada, Australien og alle lande i Europa gives der ikke mere undervisning om kødæderes ernæring end et to timers foredrag af salgsrepræsentanter fra et kæledyrsfoderfirma!)

Det er rigtigt, at Mogens Eliasen inkluderer noget meget kontroversielt stof, som kan skaffe ham fjender (og det har det gjort!), men ingen har været i stand til at bevise, at han har uret. Og tusinder af hundeejere og deres hunde er levende bevis på, at konceptet virker! Det er både simpelt, effektivt og økonomisk at fodre naturligt. Og du behøver ikke finde en "guru" for at lære det.

For Mogens er det vigtigt at få sandheden ud om hundeernæring, og hvad naturlig kost for hunde bør bestå af, så du kan sørge godt for din trofaste følgesvend uden at underkaste dig kommerciel udnyttelse. Med hans videnskabelige uddannelse og stærke baggrund både i en handelsvirksomhed og i militæret, og hans lidenskabelige kærlighed til hunde, skærer han igennem alt sludderet og helt ind til kernen af misinformation, som du udsættes for. Ud fra denne bog vil du også forstå, hvorfor de fleste dyrlæger ikke har råd til at støtte idéen om råt naturligt foder til hunde...

Når alt fedtet er kogt fra, er der en dyb respekt for Moder Natur tilbage. Ved at bruge ulven og vores logik som den ultimative reference for, hvad en praktisk spiseplan bør bestå at, får Mogens dig til at forstå de få regler, du behøver at følge, når du sammensætter din hunds måltider. Du bliver forbløffet over, hvor simpelt det er! Altså når du først har forstået det overordnede koncept for sund ernæring ftilhunde...

Men Mogens svigter dig ikke! Han forklarer alt, hvad du har brug for at vide i vendinger, som giver mening. Der er ingen løse ender her. Når du læser "Rå Hundemad", vil du føle dig meget kompetent til at gøre dine egne valg med hensyn til råt hundefoder. Og det vil være let for dig at kigge tilbage på det igen og igen. Dens udbredte interne henvisningssystem med omkring 1000 hyperlinks (det er som en kæmpestor webside!) får det til at føles som at besøge en omfattende håndbogssamling. "Hundeernæring" bliver sund fornuft.

Og hvad der er endnu bedre: Mogens prædiker ikke dogmatiske synspunkter. Han forklarer de ting, som du har brug for at forstå, så du kan tage dine egne beslutninger om at give din hund en rå naturlig kost. Sagen er, at hunde er endnu større individualister end mennesker - ikke to hunde har nøjagtigt de samme behov. Så, lige meget hvordan du vender det, kan du ikke få en almengyldig opskrift på, hvad du præcis skal give din hund. Du må acceptere at eksperimentere ansvarligt med kosten, indtil du finder ud af, hvad der fungerer bedst for din hund. Men du skal gerne udføre de eksperimenter med solid vejledning, så du ikke laver nogen farlige fejltagelser - og det er, hvad Mogens lærer dig i denne bog!

Glimrende organisation og layout - meget fornøjelig og underholdende læsning! Jeg anede ikke noget om naturlig fodring før, men nu føler jeg mig som ekspert! Det giver bare så meget mening...

Eric Johansson, MissouriDette er den bedste bog, jeg har set på markedet om rå hundemad og naturlig fodring. Jeg var solgt, bare ved at kigge på indholdsfortegnelsen! Bogen dækker ALT, hvad jeg har brug for at vide for at sikre, at min trofaste følgesvend får en sund kost. Jeg kan godt lide, at der er links, der fører tilbage til vigtige afsnit, i stedet for at jeg selv skal finde stederne. Du har gjort alt arbejdet for mig, Tak for det!

June Watson, British ColumbiaJeg har købt Ian Billinghursts bøger. Og Tom Lonsdales bøger. Og bøgerne af Carina McDonald, Sue Johnson, Richard Pitcairn, og Kymythy Schultze. De har alle deres værdi, men denne her er en vinder. Den er alt, hvad du behøver, hvad enten du er ny eller erfaren i råfodring. Det er en god undertitel, der siger: "Håndbog for hundeejere om naturligt foder".

Carl Bishop, FloridaHvis du vil bestille denne bog til at downloade straks, kan du klikke på billedet herunder med den lille hvide hund, som er i gang med at spise et helt stykke ubleget kallun (det kaldes ofte "grønt kallun", selv om det er grå-brunt og ikke grønt...) I øvrigt, er helt grønt kallun den meste effektive tandbørste, du overhovedet kan få til din hund!"Rå Hundemad - håndbog for hundeejere
om naturlig fodring"
Rigtig mad kræver arbejde! Din hund har brug for sine tænder, poter, og hele sin krop!
er en altomfattende e-bog, baseret på en stor udvidelse af dens forløber, "Canine Choice - by Nature", som blev skabt på opfordring og er baseret på den simple fodringsvejledning Mogens udviklede til sine kunder og forhandlere, mens han drev en virksomhed, som producerede frosset, råt, naturligt hundefoder (og som senere blev solgt). Fabrikken var nok den første af sin art i Nordamerika (og måske i verden) som tilbød et afbalanceret udvalg af meget varierede rå ingredienser, og med en garanti på etiketterne om at der absolut intet var tilsat, som ikke stod på etiketten. Ubleget kallun (grønt kallun) var den store favorit hos de fleste hunde!

Denne nye e-bog var mere end fem gange så stor som sin forgænger! Nogle af de større udvidelser indeholdt:

 • En let forståelig forklaring af fodringsfilosofien - simpelthen ren logik og "sund fornuft" som man kan forholde sig til!

 • En detaljeret revision af fodringsvejledningen for voksne hunde, heriblandt mange grundigt udarbejdede eksempler på praktiske spiseplaner.

 • Et kapitel om afbalancering - hvorfor det er vigtigt, og hvordan du kan gøre det let og smertefrit, når du forstår konceptet med naturlig kost til hunde.

 • Et kapitel om hundens fordøjelsessystem - måden dens gastrointestinale system er sammensat på, både mekanisk og kemisk - så alle og enhver kan forstå, at vi har med noget at gøre, som er helt anderledes end vores eget gastrointestinale system! (Fedt og kulhydrater er selvfølgeligt åbenbare eksempler, men der er mange andre...)

 • Et kapitel om at læse etiketter på kæledyrsfoder - og en forklaring på, hvad du kan og ikke kan uddrage af dem og af de sammenlignende analyser af dem. (Du vil blive chokeret over, hvad en producent legalt kan slippe af sted med! De fleste af disse "Garanterede analyser" fortæller dig absolut intet om produktets kvalitet, som en passende kilde til hundes ernæring...

 • Et kapitel om, hvordan du kan samarbejde med din dyrlæge - selv hvis han/hun ikke er enig med dig i at din domesticerede ulv naturligvis skal fodres med råt foder!

 • En omfattende serie af detaljerede "dagbogsnotater" for hunde på naturfoder (tilpasset forskellige forsyningsmuligheder), både til hvalpe (alle trin) og voksne, heriblandt overgangsplaner.

 • En diskussion om overgang til en biologisk egnet spiseplan. Der er flere filosofier, der tilbyder vejledning, og hver af dem har nogle fordele og ulemper, for fordøjelsesprocessen og det generelle stofskifte. Når du kan se for og imod, kan du træffe dine egne intelligente og kvalificerede valg for din situation.

De øvrige kapitler om opbevaring af foderet, og at holde øje med afføringen vil give dig en usædvanlig indsigt! Det er faktisk forbavsende, hvad man kan finde ud af om fordøjelse og velvære fra en hundehømhøm!

Mange mennesker kan lide at give deres hund en godbid - men glemmer at inkludere godbidderne i den overordnede madplan. Og du bør lave dine egne godbidder... (Ja, der er særlige opskrifter i denne kogebog!)

Desuden har Mogens revideret og omorganiseret hvalpefodringsplanen, på grundlag af ny forskning og indsigt. Den gamle måde kan stadig bruges, men den nye vejledning har mere information og organiserer spiseplanerne på en mere logisk måde, som vil gavne hvalpens udvikling endnu mere - og være lettere at følge! Hvis du gerne vil undgå HD, så skal du læse den bog!

Som du ved, får hvalpe i naturen næring fra tre kilder:

 1. modermælken (rig på fedt og kulhydrater);
 2. opgylpet maveindhold fra voksne flokmedlemmer (halvt fordøjet);
 3. "rigtig mad" - den rigtige udfordring for et umodent fordøjelsessystem.

Også når vi kigger på kemien i disse tre typer måltider, giver det masser af mening at planlægge hvalpens måltider, så de passer ind i de tre kategorier, så godt, som vi kan gøre det - og det er faktisk ret let! Samtidig bliver det lettere at tilberede måltiderne. En stor forbedring, som kombinerer brugervenlighed med bedre virkning.

Der er også et kapitel, som helliger sig at give dig en oversigt over relevante og ikke så relevante kilder, så det er let for dig at planlægge din shopping - og at udnytte gode tilbud, når du møder dem.

Lad os se i øjnene, at folk, som fodrer deres hunde med råt foder ikke er populære hos de høje herrer i kæledyrsfoderproducenternes kontorer, hvor milliarder af dollars hvert år bliver øremærket til propaganda og fejlinformation, som udelukkende har til formål at få hundeejere til at få lyst til at bruge penge på elendigt, færdigfremstillet bras, som er så langt fra biologisk velegnet, som nogen kan forestille sig. Du vil snart se den slags propaganda i form af "videnskabelige beviser" og "ekspert råd", hvis du ikke allerede har set den. Ja, for lægmand kan det være svært at gennemskue disse løgne eller halve sandheder, som al denne hjernevask er baseret på. Men med opdateringen fra marts 2006 af "Rå Hundemad - håndbog for hundeejere om naturligt foder" (og endnu mere i opdateringen i oktober 2007), har Mogens Eliasen tilføjet nogle betydningsfulde kapitler om disse skrækspredere - og tilføjet mange eksempler for at illustrere, hvordan denne propaganda fungerer,og hvor falsk den er. Du føler måske afsky - men du får også selvtillid nok til at nægte at falde for den slags "smart marketing", som reelt ikke er andet en et forsøg på at hjernevaske dig.

Dette inkluderer endda nogle betydelige og meget detaljerede eksempler på almindelige fejl, lavet af dyrlæger!

Mogens fortjener at føle sig rigtig godt tilpas med denne bog! Og det vil du også - den giver dig alt, hvad du har brug for, for at "skære igennem" og tage dine egne kvalificerede beslutninger om, hvordan din hund skal fodres til optimal sundhed. Hvis der er noget, der er relevant for foder og fodring, som du ikke får svar på i bogen, så send os en e-mail om det, og vi vil finde svaret til dig, hvis det findes! Svaret vil så selvfølgelig blive inkluderet i den næste opdatering - som alle vores kunder vil få tilbudt som gratis download. (Nuværende version er den ottende opdatering, Mogens har lavet, siden den føst blev udgivet i 2000, så han mener det alvorligt med at holde dig opdateret!)

Dette er den bog, jeg har ventet på. Jeg kan ikke takke dig nok for at have skrevet den! Jeg har været yderst tilfreds med købet, og jeg vil anbefale den til alle og enhver, hvad enten de fodrer råt eller ej!

Marcy Levine, New Jersey

For en komplet oversigt over hvad denne e-bog indeholder, kan du se hele "Indholdsfortegnelsen" (åbner i et separat vindue).

Imponerende? Så vent til du ser alle 500 sider! Hvis den bliver trykt som "normal" bog, vil den nok fylde omkring 9-1000 sider... Den er meget velorganiseret som opslagsværk, så du behøver ikke læse det hele på en gang!

((Hvis du ønsker at bestille den til at downloade straks, kan du gøre det her.)Baggrunden:

Indholdet i "Rå Hundemad" er baseret på Mogens' forskning i hundens fysiologi, kombineret med hans egne over 35 års erfaring med hunde. Også på de forebyggende sundhedsprogrammer og træneruddannelsesprogrammer, som han har udviklet sammen med den kendte danske dyrlæge Finn Smed, der har praktiseret holistisk veterinærmedicin fra en tid, længe før ordet "holistisk" blev indført. Sammen kørte de disse programmer i mere end 15 år for dressurforeninger i Danmark.

Indholdet er omhyggeligt blevet gennemlæst af holistiske dyrlæger både i Europa og Nordamerika, hvis forslag har givet anledning til mange tilføjelser, som blev lavet for at bogen skulle være så fuldendt en håndbog, som muligt, idet den giver et helt billede af emnet og ikke efterlader noget vigtigt spørgsmål ubesvaret. Blot definitionen på præcis, hvad "naturlig hundemad" er, giver kontroverser; det er et spørgsmål om at afbalancere den information, vi har, om hundeernæring og fordøjelseskemi - uden at lave formodninger, som ikke har grundlag i virkeligheden.

Normen er, at hvis du er i tvivl, følger du naturen. Hvis du vil afvige fra naturen, må du hellere have en god grund til det...

E-bogen er ikke endnu et forsøg på at promovere nogen speciel opskrift som "den bedste" repræsentant for naturlig kost til hunde. Den er et seriøst forsøg på at få dig til at forstå, nøjagtigt hvad du gør ved din hund ved at give den tørfoder, og hvad du kan gøre for at klare de helt åbenlyse problemer, du står over for som forbruger ved at forsøge at komponere din egen afbalancerede spiseplan til den:

 • Hvad rå hundemad skal bestå af og hvorfor?
 • Hvilke ingredienser du kan bruge, og hvordan du bør servere det?
 • Hvordan du afbalancerer komponenterne, så du ikke glemmer noget vigtigt?
 • Hvorfor det er værd at gøre ekstra anstrengelser for at få fat i ubleget kallun (grønt kallun)...?
 • Hvilke ingredienser du kan bruge fra dit eget køkken eller have (hvis du har en)?
 • Hvordan du klarer overgangen til rå naturlig kost, også med en hund som har alvorlige helbredsproblemer?
 • Hvordan du klarer andre menneskers "gode råd", for at kunne træffe dine egne kvalificerede beslutninger?
 • Hvornår og hvordan du kan diskutere emnet om naturlig fodring med din dyrlæge?
 • Hvordan du kan tjekke din dyrlæge, og det han/hun ordinerer til din hund med hensyn til fodring, når den er syg?
 • Hvordan du kan holde hovedet koldt, trods al den propaganda fra tørfoderproducenterne, du vil møde?

For Mogens er den vigtigste reference til, hvad vi skal give vores hunde at spise, det som Canis Lupus, ulven, ville spise i naturlige sunde omgivelser. Denne reference er imidlertid umulig at overføre til en hundeejers virkelighed. Og: Moder Natur er ikke altid god ved sine børn - hun er altid klar til at ofre enkeltindivider på alteret for, hvad der kræves af arten! Og det passer jo ikke ligefrem med, hvad vi ønsker for vores bedste ven...

Det kan være meget gavnligt at forstå dette - men vi behøver ikke at gentage grusomhederne, som har været med til at bringe os til, hvor vi er nu...

Nogle af de grusomheder udføres faktisk i misforstået omsorg for hunden!

Nøglen er at forstå hovedkonceptet bag de mulige løsninger. Og det gør du ved at relatere de muligheder, du har som medlem af vores moderne samfund, til, hvad Moder Natur ville have gjort i dit sted. Vel at mærke, når hun er venligt indstillet, og ikke kynisk slæber ulven igennem de barske og livsfarlige betingelser, hun ikke viger tilbage for - for at holde arten stærk nok til at overleve, fuldstændigt uden hensyn til det enkelte individ!

Denne e-bog giver dig den nøgle på en måde, som giver mening.

Det er ikke et spørgsmål om at "gå tilbage til naturen" ved at lade din hund klare sig selv. Det ville være uansvarligt.

Det handler om at lære af naturen, bruge den information du har og bruge den fornuftigt. Når du gør det, skal du også erkende de praktiske begrænsninger, du har som forbruger. Der er ingen grund til at fremlægge en "ideel" plan for en naturlig kost, som går langt ud over, hvad en normal hundeejer kan klare. Og det er ikke nødvendigt...

Jeg kan godt lide den måde, hvorpå du bringer sund fornuft ind i indlæringen. Ved at relatere til ulvens kost, kom jeg til at tænke på, at min hund har behov for, til en god kost at "afplanlægge" for at undgå de forudsigelige problemer ved at fodre "til tiden"! Det er forbløffende - men når du får det forklaret, giver det alt sammen mening! Det gør livet så meget lettere.

Inge Thomsen, DanmarkMogens bruger videnskabelige teorier på en måde, så lægmand kan få mening ud af dem, når der tales om naturlig hundemad. Han koger de komplicerede sager ned til nogle meget praktiske og ligefremme vejledninger, som er lette at bruge fra dag til dag - fordi de giver så meget mening!

Hans-Uwe Lutzen, ØstrigFor at "spille spillet", må du dog forstå reglerne. Med denne e-bog lærer du at forstå reglerne for biologisk egnet fodring, og den giver dig nogle meget specifikke planer til let at klare det, som for mange synes at være en kaotisk opgave med at styre deres hunds ernæring. Det behøver ikke at være kompliceret videnskab at fodre din domesticerede ulv, og du skulle ikke være nødt til at vende det blinde øje til kommerciel udnyttelse!

Med adskillige eksempler på fodringsplaner for både hvalpe og voksne hunde til: før, under og efter overgangen, vil du have nogle stærke redskaber at referere til. Når du forstår principperne, kan du simpelthen ikke forkludre din hunds kost! Det bedste er, at det er simpelt og ligetil at fodre din hund med naturlig rå kost! Og det behøver ikke at være dyrt.

Du kan gøre det hele, når det passer dig - der er ingen grund til at hænge i en klokkestreng eller en streng opskrift. Med "Rå Hundemad" vil du forstå, at din hund har nogle betydelige fordele ved, at du tager det meget afslappet med hensyn til, hvordan og hvornår du fodrer!

Denne e-bog er i PDF format, og den er også fyldt med hyperlinks, som gør den let at bruge som opslagsbog. De mere end 400 A4 sider er koncentreret stof! (Trykt i standard bog format vil den fylde 7-800 sider...). Og dens anvisninger og vejledninger er testet over mere end 30 år af mange tusind glade hunde og deres ejere.

Måske kan denne omfattende bog synes overvældende for en, som "bare vil snuse til råfodring", men vær sød ikke at tage noget væk - denne bog byder på så meget mere end nogen anden, jeg har fundet om råfodring!

Dens grundighed og detaljer giver en glimrende støtte, selv for en erfaren råfodrer som mig. Denne spændende og underholdende bog indeholdt information, som jeg ikke kunne finde uden at lave al forskningen selv, og selv da ville jeg nok ikke have kunnet finde alle de oplysninger...

Marcy Levine, New Jersey

Du kan få din kopi nu!Her er, hvad du kan få:

I denne altomfattende "kogebog for hunde" får du:

 • En grundig forståelse af hvad "Biologically Adequate Raw Food" (BARF) (Biologisk Egnet Råt Foder) faktisk er for en hund...

 • En meget simpel formel for afbalancering af spiseplanen, så den kommer så tæt som praktisk muligt på, hvad Moder Natur ville med naturlig kost til hunde.

 • Hvilke ingredienser, du kan bruge, og hvilke du skal undgå - og hvorfor.

 • I hvilken grad du uden problemer kan bruge rester fra din egen madlavning.

 • Nogle simple måder hvorpå du kan tilberede den rå hundemad med minimalt arbejde.

 • Hvor meget du skal give og hvornår...

 • Hvad du kan gøre for at holde din hunds mave i god form og i stand til at fordøje måltiderne ordentligt.

 • Hvordan du kan undgå overgangsproblemer, når du skifter, ved at følge en meget simpel plan.

 • Hvad præcis du kan give en hvalp - og hvordan du skal ændre måltiderne og fodringsplanen efterhånden, som den vokser.

 • Hvordan du fodrer din voksne hund, så den holder sig i god form, helbredsmæssigt, og får dine dyrlægeregninger til at falde til en lille brøkdel af, hvad du ellers kunne forvente!

 • Hvad du præcis skal gøre for at tjekke, om din hund trives på den rå naturlige kost, ud over at nyde dens rene tænder, bløde pels, livsglæde, modstandskraft over for sygdomme, evne til at modstå parasitter og alle de andre åbenlyse helbredsfordele, du vil se i løbet af kun et par uger, når du fodrer naturligt!

 • Hvorfor du ikke altid kan stole på, hvad din dyrlæge gerne vil have dig til at tro - og hvad du kan gøre for at komme uden om problemet!

 • Hvorfor man som regel ikke behøver bekymre sig om diarré - og hvornår du skal tage det alvorligt og involvere din dyrlæge.

 • Hvordan du kan bruge andre ting ved din hunds afføring til at tjekke dens velvære! (Måske tror du, at du ikke har lyst til at vide dette - men det er faktisk meget nyttigt og behøver ikke at være ækelt... Man kan lære meget af en hunds afføring!)

 • Hvorfor nogle hunde kaster maden op efter at have indtaget den - og hvad du kan gøre ved det, især hvis du har givet den noget usædvanligt. (Du vil blive forbavset over at finde ud af, at dette problem næsten udelukkende er relateret til den specielle måde, du fodrede din ven på førhen - det har intet at gøre med den nye mads kvalitet, som de fleste mennesker vil tro, når de ikke ved bedre!)

 • Hvorfor du sommetider ikke behøver bekymre dig om, at kødet går i fordærv, og hvorfor du sommetider skal passe godt på ikke at servere fordærvet mad!

 • Hvordan du kan skære dine foderomkostninger ned med 30% og samtidig styrke din hunds sundhed!

 • Hvorfor du ikke kan sætte lid til kæledyrsfoderproducenterne og deres påstande, når du læser deres varedeklarationer.

 • Hvordan dyrlægeforeningerne har forbindelse til regeringen, og hvordan det påvirker din dyrlæges muligheder for at støtte dig.

 • Hvordan dyrlægeforeningerne involverer sig selv økonomisk med kæledyrsfoderproduktionen.

 • Præcis hvilken information du kan få om kæledyrsfoder ved at læse etiketter, såvel for tørfoder og frosset råt foder, såvel som for andre relevante fødekilder, du måtte have til rådighed.

 • Hvorfor den information, du kan få fra de fleste etiketter, er af meget ringe værdi, hvis ikke direkte fejlagtig. (Når du ser de kommentarer, en videnskabeligt uddannet analytisk kemiker har om disse, får du stof til eftertanke...)

 • Hvorfor du aldrig skal give din hund nogen form for bagte produkter, som kiks eller godbidder lavet af mel eller brødprodukter af nogen slags, men at du sikkert kan give fedtafpuds fra dine egne bøffer, så længe de ikke er stegt.

 • Hvorfor kornprodukter giver problemer på grund af konflikter i fordøjelseskemien i maven.

 • Hvilke tilskud du kan bruge, og hvor du kan finde dem - hvis du overhovedet har brug for dem...

 • Hvilke godbidder, du kan bruge - og nogle simple opskrifter, så du nemt kan lave dine egne.

 • Hvorfor nogle mennesker vil have dig til at tro, at hunde bliver bidske, når de får råt kød - faktisk er det, fordi de ikke får det regelmæssigt, at de vil vogte det så stærkt, når de endelig får det!

 • Hvordan du klarer alle de skrækkampagner, du vil blive udsat for...

Du kan få det hele her.Hvorfor nogle mennesker måske ikke har lyst til at læse denne e-bog:

Hvis du ikke har lyst til at gå dybere ind i forståelsen for detaljerne og grundene til de mulige variationer, men kun vil vide, hvad du præcis bør gøre i en kort og præcis form, så gå hertil nu i stedet, så du kan komme i gang med et minimum af grundig vejledning.

Hvis du søger en dybtgående gennemgang af det "videnskabelige bevis" for, at en rå naturlig kost er bedre end noget kommercielt kæledyrsfoder på markedet, så må du hellere kigge på "The Wolf's Natural Diet - a Feeding Guide for Your Dog?" i stedet. Selv om "Rå Hundemad" virkelig indeholder al den logik og alle de videnskabelige henvisninger, du har brug for, for at kunne fodre din hund på ansvarlig måde, går den ikke i detaljer med konsekvenserne af ikke at gøre det. "Rå Hundemad" diskuterer kun kort ulvens naturlige fodring, og den går ikke ind i genetik og detaljerne i evolutionsperspektivet, heriblandt domesticeringsprocessen. Skønt al denne interessante og vigtige information kan være en udbygning af denne e-bog, er bogen for omfattende og tjener et andet formål end at være en praktisk vejledning. "The Wolf's Natural Diet - a Feeding Guide for Your Dog?" og "Rå Hundemad - håndbog for hundeejere om naturligt foder" supplerer dog hinanden godt.

Hvis du tror på, at din dyrlæge har ret, når han anbefaler det foder, du kan købe hos ham, uanset hvad du lærer fra andre kilder, så hold bare fast ved det og betal dine dyrlægeregninger....

Hvis du tror, at de kommercielle kæledyrsfoderproducenter gør deres bedste med hensyn til at sørge for din hunds næringsmæssige behov, så gå hertil i stedet....

Hvis du tror, at kommercielt engagerede videnskabsmænd ved bedre end naturen, hvad der er godt for din hund, vil det være bedre for dig ikke at læse denne bog - du vil sandsynligvis føle dig bedre tilpas ved at se nogle flere reklamer på TV og læse et par brochurer hos din dyrlæge... For yderligere vejledning om dette, må du konsultere din religiøse leder.

Hvis du af andre grunde foretrækker at holde dit sind lukket, så det ikke bliver forvirret af ny foruroligende information, du alligevel vil forkaste som sludder, så gå hertil i stedet.


Dette var en test... hvis du bestod, kan du gå videre med din bestilling her! JJeg har masser af erfaring med råfodring, og alligevel havde denne bog stor værdi for mig og gav mig en meget større forståelse for de omhandlede emner. Opsætningen af e-bogen var meget fin, jeg kunne springe rundt efter behov for at læse lidt her og lidt der, og så vende tilbage og samle op, hvor jeg kom fra. Glimrende opsætning for litteratur af opslagstypen. Jeg vil stærkt anbefale denne bog til alle hundeejere, hvad enten de overvejer at skifte til råt eller ej.

Josh Turner, VirginiaDet eneste, jeg kan sige, er WOW! Dette er den bog jeg har ventet på. Jeg har set et par af de andre bøger på markedet, men aldrig en så gennemført som denne her. Tak fordi du har gjort det så forståeligt at give min hund en rå naturlig kost. Jeg er ikke så bange for at fodre min hund nu, hvor jeg ved, hvad jeg skal gøre, og hvordan jeg skal gøre det.

A. J. Watson, IdahoForfatteren:

Mogens Eliasen, forfatteren til 'Rå Hundemad' Mogens Eliasen var grundlægger af og chefinstruktør på Human Dog Leadership Inc., en skole han udviklede for hundeførere til at lære effektive træningsmetoder og at passe dem godt og ansvarligt. Sammen med sin nære ven, den danske dyrlæge Finn Jensen Smed, som var berømt for sine overvældende resultater med sine sundhedsprogrammer baseret på en holistisk tilgang, udviklede Mogens sine seminarer om biologisk egnet fodring af hunde. Baseret på interessen hos sine elever grundlagde han (og solgte senere) Canine Choice Natural Foods Inc., sandsynligvis den første virksomhed med produktion af råt foder i Nordamerika. Produktprogrammet byggede på Finns dyrlægeekspertise og omfattende praktiske erfaring med at anvende hundeernæring og råt foder, kombineret med Mogens' egen videnskabelige uddannelse i kemi og hans praktiske erfaringer med elever. Dertil skal du lægge Mogens' talent for at underholde og at gøre indviklede ting simple, så vil du nyde oplysningsprocessen!
 • " Klik på billedet herunder for at se Mogens Eliasens biografi.

Få din download nu! For din hunds skyld...


Du besvarede alle mine spørgsmål, før jeg overhovedet havde tænkt på dem!

Anita June, British ColumbiaDenne bog slog benene væk under mig. Jeg havde aldrig troet, at der var så meget at vide om råfodring. Og aldrig havde jeg vidst, hvor dejligt det er at vide, hvor man kan finde det!

Cindy Fieldman, CaliforniaHvorfor du gerne vil have denne e-bog:

Du elsker din hund! Og det betyder noget for dig at passe den godt! Du vil gerne se, at din hund er sund og nyder livet. Du skal have så få grunde som muligt til at besøge din dyrlæge. Du ved at du kan forvente, at din hund lever betydeligt længere på naturlig kost - og forbliver langt sundere hele livet, end hvad du har mulighed for at opnå med noget kommercielt kæledyrsfoder. Men du ved også, at du kun kan opnå det ved omhyggeligt at afbalancere måltiderne! Rå kødfulde ben kan ikke gøre det alene...

Du vil gerne lære, hvordan du kan afbalancere din hunds måltider med ingredienser, du nemt kan få fat i. Du vil gerne have dit kødædende flokmedlem til at nyde sine måltider - og du vil ikke have noget besvær med at tilberede dem! Som sideeffekt vil du også gerne kunne vurdere den kommercielle information, du får fra kæledyrsfoderproducenter, heriblandt de mange råfoderleverandører!

Du vil sandsynligvis gerne læse denne opslagsbog flere gange. For at få mest muligt ud af den, bør du læse den én gang for at få et overblik. For at sikre at du kommer rigtigt i gang, skal du koncentrere dig om de specifikke fodringsvejledninger for din hund eller hvalp, idét du bruger den som kogebog. Så kan du bruge den igen og igen som opslagsbog, bare for at tjekke - især når du løber ind i et spørgsmål om en mulig fødekilde, når du oplever et problem som kunne være fødevarerelateret, eller når du vil hjælpe en ven.

Det vil ikke tage dig lang tid at indarbejde principperne i dit daglige liv, og du vil nyde at indse, at det både er let og billigt at give din hund en naturlig kost.

Du vil gerne vide, hvad du skal gøre for at holde din hund ved optimalt helbred - og få den til at leve omkring 30% længere end den sandsynligvis ville på selv det bedste tørfoder!

Du vil gerne se dine dyrlægeregninger holdt på et minimum. Og du vil nok ikke have noget imod, hvis du kunne reducere dem til bare 10-20% af, hvad de fleste andre ansvarlige hundeejere normalt bruger... (fordi de betaler for at få renset tænder, allergibehandlinger, hudproblemer, parasitbekæmpelse og alle slags organproblemer og mange andre problemer, som for det meste er forårsaget af en utilstrækkelig spiseplan...)

Du vil gerne se din ven glad og aktiv, og at den viser, at den har det godt.

Du vil gerne føle den dejlige fornemmelse af en blød, skinnende, sund pels.

Du ser gerne, at tænderne er rene og hvide - uden at du nogen sinde behøver at børste dem - eller at få dem renset... Den nødvendige bedøvelse er ikke risikofri og bestemt heller ikke billig! (Hunde, som fodres naturligt, får ikke plak på deres tænder...) Og, kender du måske nogen, som har set en ulv med tandbørste? J

Du vil gerne nedsætte chancerne for at din hund får lopper og andre ubehagelige parasitter.

Du ønsker, at din hund har et stærkt immunsystem, så den kan klare stress fra sygdomme eller i det mindste have kræfter til at bekæmpe dem.

Du vil gerne kende sandheden om dem, som prøver på at lave penge på ting, du ikke har brug for...

Du vil ikke have, at din kærlighed til din hund bliver kommercielt udnyttet af folk, som ikke bekymrer sig nær så meget om din hund, som de bekymrer sig om den profit, de får af, at du handler med dem.

Du vil ikke tabe spillet, fordi du ikke ved, hvad du burde vide. Det bør ikke være et lotterispil at fodre dit firbenede familiemedlem til et langt liv ved optimalt helbred...

Du vil ikke have, at din kærlighed til din hund bliver kommercielt udnyttet af folk, som ikke bekymrer sig nær så meget om din hund, som de bekymrer sig om den profit, de får af, at du handler med dem. (Var der nogen, der nævnede ordet "interessekonflikt"?)

Du vil ikke lytte til "gode råd", som reelt kun er reklame.

Du vil gerne gøre nogle valg, som giver mening for dig og din hund!

Du passer på din følgesvend - og tager ansvaret som ejer alvorligt.

YDu ønsker at føle dig kompetent til at passe godt på din hund!
Det bedste er: Du kan få det hele!

Her:

Afgive bestilling på
"Rå Hundemand - håndbog for hundeejere om naturlig fodring"

Vores 100% nul-risiko garanti:

Husk: Din bestilling er helt risikofri. Hvis du af en hvilken som helst grund ikke føler, at e-bogen er pengene værd, vil de blive refunderet! Og du behøver ikke haste med din beslutning - vi vil leve op til denne garanti i et helt år! *Flere detaljer om dette her)

Kan du måske få sådan en ubetinget garanti fra Amazon eller Barnes & Noble? Eller fra nogen anden udgiver? Kender du nogen boghandel, hvor du kan låne en bog i et år og så bringe den tilbage og få den refunderet?

Så hvorfor ikke gøre det?

Afgiv din risikofri bestilling nu!

Din hund vil elske dig for det...


Findes der noget bedre udtryk end flot eller fortræffelig? Denne bog er det eneste, jeg har brug for.

Dawn Forsyth, Ontario
Her er en oversigt over nogle af de feedback folk har givet om denne bog:

94% returnerede spørgeskemaet.

Når der blev spurgt om, hvorledes man vurderede værdien af informationerne i denne e-bog:

 • 49% sagde "Fortrinlig"
 • 37% sagde "Fin"
 • 6% sagde "God"
 • Ingen gav svar i nogen andre kategorier.

Når der blev spurgt, hvor tilfreds man var med købet af denne e-bog, var svarene:

 • 43% var "yderst tilfreds"
 • 31% var "meget tilfreds"
 • 19% var "tilfreds"
 • Ingen gav svar i nogen andre kategorier.

Når der blev spurgt, om man ville anbefale e-bogen til andre hundeejere, var svarene:

 • 69% sagde "Ja, selv til folk som ikke overvejer at skifte til råt hundefoder"
 • 19% 19% sagde "Ja, absolut"
 • 6% sagde "Ja"
 • Ingen svarede "måske" eller "nej".

Det siger det hele, ikke? (Bemærk venligst, at ovennævnte svar indeholder alle de svar, vi har fået på spørgsmålene!)

Hvorfor melder du dig ikke ind i denne ædle "flok"?

Download din kopi nu!
Udryd et par myter:

Du har hørt, at hunde bliver bidske, når de får råt kød eller rigtige kødfulde ben?

Sandheden er:

Når en kødæder, som har fået en utilstrækkelig kost, endelig får fat i, hvad den genetisk er programmeret til at opfatte som "rigtig mad" (dvs. rå mad), vil den ikke godvilligt slippe den dyrebare besiddelse! Sådan et stresset dyr vil være tilbøjelig til at gøre næsten hvad som helst for at beskytte sin skat, heriblandt at udvise usædvanlig heftig, aggressiv adfærd.

En hund, som er vant til at få råt kød og rå kødben som en almindelig ingrediens i sit foder, vil stadig være glad for disse ingredienser, men den vil ikke være alt for bekymret. For pokker, den får mere senere! Den vil ikke være desperat efter at beskytte det…

Hvis du imidlertid vil have din domesticerede ulv til at udvise aggressiv adfærd med at beskytte maden, så giv den tørfoder og vent til den ved et uheld får fat i et lækkert kødben - så vil du blive overrasket over aggressionen! (Undskyld jeg er lidt trættende - men det er selvfølgelig sådan, folk kommer til at tro, at råt kød eller rå kødben gør hundene bidske!)

Løsningen er enkel: Giv din hund en naturlig kost hele tiden - så skal der virkelig provokation til for at sætte gang i at beskytte maden aggressivt...


Og historien om, at hunde går på jagt efter levende bytte, når de får smag for kød?

Samme sludder som den foregående myte. Sådan fungerer en hunds jagtinstinkt ikke. Mange hunde løber efter bolde, du kaster til dem - men betyder det så, at sådan en "boldtosset" hvalp har tænkt sig at spise en tennisbold til aftensmad? Eller pinde?

Alle kødædere skal lære sammenhængen mellem de forskellige instinktive reaktioner. Såsom: De skal lære, at jagten kan føre til et drab. Og de skal lære, at drabet kan føre til et måltid. Uden disse læreprocesser, bliver disse instinkter ikke kombineret på en måde, så adfærden for det ene vil sætte adfærden for det andet i gang. Sådan fungerer naturen ikke. Og hvorfor skulle du lære din hund, at den skal dræbe dyr for at få fyldt sin mave? Desuden, selv hvis du ville lære din hund at dræbe mus, vil det ikke på nogen måde blive overført til at dræbe fugle eller andre dyr, som ikke ligner, lugter som eller opfører sig som mus.

Det er samme tankegang, som at, hvis du giver dine børn hakket bøfkød, så lærer du dem at slagte kvæg... Det kræver langt mere uddannelse og træning end som så! Det samme med din "pelsunge".

Helt alvoligt - klik på billedet herunder!

Din hund fortjener det.
Extra bonus, hvis du bestiller nu:

Hvis du bestiller "Rå Hundemad - håndbog for hundeejere om naturligt foder" i dag, får du følgende bonus gratis:

 • En samling af Mogens Eliasens offentligt tilgængelige artikler, skrevet om råt foder og råfodring. Samlingen fylder omtrent 70 sider i det hele, og du må gerne kopiere dem og dele dem ud til andre mennesker. Bogen har mange henvisninger til disse artikler, så de er også praktiske for dig selv at have ved hånden. Og de er meget praktiske, når du vil hjælpe andre med at forstå et eller flere af de kontroversielle emner i foderdebatten eller skrækkampagnerne.

(Bemærk venligst, at denne bonus kan forsvinde når som helst uden forudgående varsel.)Det var det! Nu ved du nok til at kunne tage en kvalificeret beslutning...

 

Sådan bestiller du denne e-bog til omgående download
eller forsendelse (trykt eller på CD)

E-bogen er formatteret så den let kan printes på din egen printer,
hvis du ønsker at printe visse dele eller måske hele bogen (pas dog på, at du har papir og blæk nok - du skal bruge næsten en hel pakke papir....)Vores priser (US dollar):

At være hundeelsker betyder også, at man først og fremmest tilgodeser HUNDENS behov

Download e-bogen nu
(HELE VERDEN): $